Çocuk şenliği Karahayıt ve Dokuzkavaklar’da – D20Haber
26.05.2024, Pazar
17 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Çocuk şenliği Karahayıt ve Dokuzkavaklar’da

Çocuk şenliği Karahayıt ve Dokuzkavaklar’da

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 13 Eylül 2018 Perşembe - 14:45Güncelleme: 13 Eylül 2018 Perşembe - 14:45
Çocuk şenliği Karahayıt ve Dokuzkavaklar’da

Pamukkale Belediyesi’nin “Haydi Çocuklar Mahallemizde Şenlik Var” etkinliği bu hafta Karahayıt ve Dokuzkavaklar mahallelerinde gerçekleştirilecek.

Pamukkale Belediyesi’nin “Haydi Çocuklar Mahallemizde Şenlik Var” etkinliği yarın Karahayıt, cumartesi günü de Dokuzkavaklar Mahallesi’nde düzenlenecek. Etkinliklerin başlama saati 20.00 olarak açıklandı ve tüm aileler çocuklarıyla birlikte davet edildi.

Haberin DevamıReklam




Etkinliklere ilçe halkı tarafından yoğun ilgi gösterildiğini söyleyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Öncelikle halkımıza çok teşekkür ediyoruz. Yaz aylarında hafta sonlarında düzenlediğimiz etkinliklerimize katılarak, bizlerle oldular. Çocuklarımız oyun gruplarının yanı sıra yüz boyama, çuval ve halat çekme yarışı ve bir çok oyun oynayarak eğlenecek. Şenliklerimize katılan vatandaşlarımıza Osmanlı macunu, pamuk şeker, limonata ve dondurma ikramlarımız olacak. 14 Eylül Cuma günü Karahayıt Mahallesi belediye ek hizmet binası önünde ve cumartesi günü Dokuzkavaklar Mahallemizde Yardımseverler Derneği İlkokulu bahçesinde düzenleyeceğimiz çocuk şenliklerimize tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi.