Çeşmebaşı Mahallesi’nin sokakları beton kilit parke taşıyla kaplandı – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Çeşmebaşı Mahallesi’nin sokakları beton kilit parke...

Çeşmebaşı Mahallesi’nin sokakları beton kilit parke taşıyla kaplandı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 3 Ocak 2021 Pazar - 12:17Güncelleme: 3 Ocak 2021 Pazar - 12:17
Çeşmebaşı Mahallesi’nin sokakları beton kilit parke taşıyla kaplandı

Pamukkale Belediyesince başlatılan üst yapı çalışmaları kapsamında Çeşmebaşı Mahallesi’nde 2 bin 500 metrekare beton kilit parke taşı döşemesi yapıldı.

Pamukkale Belediyesi tarafından 23 mahalleyi kapsayan beton kilit parke taşı döşeme çalışmaları sürüyor. Bu kapsamda, Pamukkale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince 4 ay önce başlanan çalışmayla, Çeşmebaşı Mahallesi’nde2 bin 500 metrekare alana beton kilit parke taşı döşendi.

MAHALLE SAKİNLERİ ÇALIŞMADAN MEMNUN

Çeşmebaşı mahallesi sakinlerinden Muzaffer Alır, yapılan hizmetlerden dolayı memnun olduklarını ifade ederek, "Pamukkale Belediyesi’nin hizmetleri çok iyi. Önceden bizim sokak ve caddelerimiz topraktı, yağmur yağınca çamurdan gidemiyorduk. Ama şimdi yollarımız çok iyi oldu. Bu hizmetlerinden dolayı Pamukkale Belediyesine çok teşekkür ederim” dedi.

Necdet Özer ise “Yapılan kilit parke taşı ile yollarımız çok güzel oldu. Eksiklerimiz bir bir gideriliyor. Hizmetlerinden dolayı belediye başkanımızdan ve muhtarımızdan Allah razı olsun” diye konuştu.

“PAMUKKALE HER ŞEYİN EN GÜZELİNE LAYIK”

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “23 mahallede yaşayan vatandaşlarımızın talepleri arasında yolların topraktan kurtarılması vardı.Biz de hemen çalışmalara başlayarak toplamda 260 bin metrekarelik alana beton kilit parke taşı döşemeye başladık. Bugüne kadar bir çok mahallemizde çalışmalar tamamlandı. Çeşmebaşı mahallesinde de ekiplerimiz kısa sürede 2 bin 500 metrekarelik alanda beton kilit parke taşı döşeyerek mahallenin çehresini değiştirdi. Diğer mahallelerimizdeki çalışmalar da tüm hızıyla devam ediyor. Pamukkale Belediyesi olarak ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızın her şeyin en iyisine layık olduğunu düşünerek çalışmalar yapıyoruz. Çeşmebaşı mahallemizde yapılan çalışmaların hayırlı olmasını diliyorum” dedi.