Basketbolcu Meryem Tan, Milli Takım ile İtalya yolcusu – D20Haber
03.05.2024, Cuma
14 °C / 26 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Basketbolcu Meryem Tan, Milli Takım ile...

Basketbolcu Meryem Tan, Milli Takım ile İtalya yolcusu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 10 Eylül 2018 Pazartesi - 15:46Güncelleme: 10 Eylül 2018 Pazartesi - 15:46
Basketbolcu Meryem Tan, Milli Takım ile İtalya yolcusu

Pamukkale Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı sporcusu Meryem Tan, İtalya’da düzenlenecek Tekerlekli Sandalye Basketbol Kadınlar Division B Avrupa Şampiyonası’nda milli formayı terletecek.

Üç sezondur Tekerlekli Sandalye Basketbol A Ligi’nde mücadele eden Pamukkale Belediyespor’un kadrosunda bulunan Meryem Tan, hazırlık kampının ardından bir kez daha Tekerlekli Sandalye Basketbol A Kadınlar Milli Takımın 17 kişilik kadrosunda yer aldı.

GÜRLESİN: GENÇLERİMİZİN BAŞARISI BİZLERİ GURURLANDIRIYOR

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, milli takımın 17 sporcusu arasında yer alan Meryem Tan’ın Denizli adına gurur kaynağı olmaya devam ettiğini belirterek, Avrupa Şampiyonası’nda mücadele edecek Tekerlekli Sandalye Basketbol A Bayanlar Milli Takımına ve Meryem Tan’a başarılar diledi.

Milli Takım’da Pamukkale Belediyepor Kulübü oyuncularından birinin de olmasından mutluluk duyduklarını kaydeden Gürlesin, “Pamukkale Belediyesi olarak sporun ve sporcunun daima yanındayız. Özellikle de gençlerimizin spor alanında başarılı sonuçlar elde etmesi daha gurur verici. Pamukkale Belediyesi olarak, spor kulübümüz bünyesinde kurduğumuz Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımızın engelli vatandaşlarımıza umut verdiğini, güç verdiğini görüyoruz. Bu da ne kadar doğru bir iş yaptığımızı gösteriyor. Bu anlamda da ayrıca gururluyuz. Sporcumuz Meryem Tan, takımımızla çalışmaya başladığından bu yana başarı grafiğini yükseltmeye devam ediyor. Kendisinin başarılarının devamını diliyorum. Hedefimiz milli takıma giden sporcu sayımızı artırmak olacak” dedi.