Başkan Gürlesin, Pamukkale Belediyesi personeliyle bayramlaştı – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Başkan Gürlesin, Pamukkale Belediyesi personeliyle bayramlaştı

Başkan Gürlesin, Pamukkale Belediyesi personeliyle bayramlaştı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 25 Ağustos 2017 Cuma - 16:59Güncelleme: 25 Ağustos 2017 Cuma - 16:59
Başkan Gürlesin, Pamukkale Belediyesi personeliyle bayramlaştı

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Kurban Bayramı öncesi Pamukkale halkına hizmet götürmekte birlikte çalıştığı belediye personeli ile tek tek bayramlaştı. Başkan Gürlesin, vatandaşa en kaliteli hizmeti, ivedilikle götürebilme aşamasında birlikte yol aldığı belediye personeline özverili çalışmaları için teşekkür ederek, kendilerinin ve ailelerinin bayramlarını kutladı.

Kurban Bayramı'nın 10 gün tatil olması sebebiyle Cuma gününden personeliyle bayramlaşan Başkan Gürlesin, tüm belediye birimlerini tek tek gezerek, personelinin bayramını kutladı. Pamukkale Belediyesi Deliktaş Ek Hizmet Binası, Atatürk Caddesi Ek hizmet Binası ile YSE'deki ana binada bulunan tüm belediye birimlerini ziyaret eden Başkan Gürlesin, tüm personelle bayramlaştı.

Gürlesin, "Ne mutlu bize ki, şehrimize, insanımıza, toplumumuza, çocuklarımızın geleceğine, hayata katkı sağlayarak yaşamımızı sürdürüyoruz. Bütün birimlerimizde; planlı, programlı, hedefli, çok yoğun hizmet üretiyoruz. Özverili çalışmalarından dolayı tüm personelimize teşekkür ediyorum. Önümüzde mübarek bayramlarımızdan olan Kurban Bayramı var. Bayram tatilini iyi değerlendirin, iyi dinlenin ailelerinize ve dostlarınıza zaman ayırın ve bayramlaşmayı ihmal etmeyin. Bayram vesilesiyle annenizle babanızla ve dostlarınızla mutlaka bayramlaşmayı ihmal etmeyin. Ailelerinize selamlarımı iletin. Sizlerin ve aileleriniz ayrı ayrı bayramını kutluyorum" dedi.

Başkan Gürlesin, Pamukkale Belediyesi personeliyle bayramlaştı