Ayak Tenisi Türkiye Kupası’na Denizli ev sahipliği yapacak – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Ayak Tenisi Türkiye Kupası’na Denizli ev...

Ayak Tenisi Türkiye Kupası’na Denizli ev sahipliği yapacak

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 22 Eylül 2021 Çarşamba - 11:14Güncelleme: 22 Eylül 2021 Çarşamba - 12:28
Ayak Tenisi Türkiye Kupası’na Denizli ev sahipliği yapacak

İlk kez düzenlenecek Ayak Tenisi Türkiye Kupası’na, Pamukkale Belediyesi’nin destekleriyle Denizli’nin ev sahipliği yapacağı açıklandı.

Mart ayında kurulan Ayak Tenisi Federasyonu, bu alandaki ilk Türkiye Kupası’nın düzenliyor. Yapılan açıklamada, 15-17 Ekim tarihlerinde Denizli’de yapılacak olan Ayak Tenisi Türkiye Kupası’na 2’si Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden olmak üzere 21 takım katılacak. Pamukkale Belediyesi’nin destekleriyle Pamukkale Üniversitesi Stadı’nda organizasyon öncesi Türkiye Ayak Tenisi Federasyon Başkanı Mustafa Sunkur, Asbaşkan Oğuz Özer, Genel Sekreter İlyas Bozdağ, Denizli İl Temsilcisi Muhsin Çayan ve beraberindekiler Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’yi makamında ziyaret etti.

“81 İLDE 82 TEMSİLCİLİK OLUŞTURDUK”

Ayak Tenisi branşını tüm Türkiye’de yaygınlaştırmak için çalışmalar yaptıklarını belirten Sunkur,“ Federasyon olduktan sonra 81 ilde 82 temsilci oluşturduk. Denizli Temsilciliğimize Pamukkale Belediyesi’nin çok önemli destekleri oldu. Denizli’de çok önemli iki özel günde, farklı iki turnuva düzenledik. Ayak Tenisi çok fazla duyulmayan spor branşı iken, Denizli ve çevresinde branşımızın tanınmasına Pamukkale Belediyesinin büyük katkısı oldu. Federasyon olduktan sonra bu ilk şampiyonamızı Pamukkale’de gerçekleştireceğiz.Türkiye Kupası’nda da Pamukkale Belediyemizin destek vermesi bizleri memnun etti. Federasyon olarak, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki şahsına ve ekibine gönülden teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

“SPROTİF ETKİNLİKLERE DESTEK VERİYORUZ”

Her türlü sportif etkinliklere destek verdiklerini söyleyen Örki, “Pamukkale Belediyesi olarak 2021 yılını spor konusunda önemli çalışmalara imza atıyoruz” dedi. Örki, “Spor tesisi konusunda önemli yatırımlar yapıyoruz. İlçemizin birçok noktasında spor tesislerini tamamlayıp hizmete sunacağız. Bunun yanında sporun her branşına da destek veriyoruz. Ayak tenisi branşı da bunlardan biri. İlimizde 15 Temmuz’da ve 30 Ağustos’ta düzenlenen turnuvalara desteklerimiz oldu. Şimdi de Ekim ayında yapılacak olan Ayak Tenisi Türkiye Kupası ilçemizde yapılacak. Bize güvenip ev sahipliği yapma şansını verdikleri için Ayak Tenisi Federasyonu’na teşekkür ediyorum. Bu organizasyonla Pamukkale’nin adını ülkemizde bir kez daha duyuracağız” değerlendirmesinde bulundu.

Federasyon Başkanı Sunkur, destekleri için Örki’ye teşekkür plaketi takdim etti.