Atatürk Stadı’nda yapılacak güreşler için hazırlıklar tamamlandı – D20Haber
19.04.2024, Cuma
11 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Atatürk Stadı’nda yapılacak güreşler için hazırlıklar...

Atatürk Stadı’nda yapılacak güreşler için hazırlıklar tamamlandı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 21 Ağustos 2021 Cumartesi - 16:24Güncelleme: 21 Ağustos 2021 Cumartesi - 16:24
Atatürk Stadı’nda yapılacak güreşler için hazırlıklar tamamlandı

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, yarın yapılacak yağlı güreşlerin öncesi, Atatürk Stadı’ndaki çalışmalar tamamlandı.

Denizli Atatürk Stadı’nda Pamukkale Belediyesi’nin organizasyonunda yapılacak yağlı güreşlerinde 500 pehlivan mücadele edecek. Sabah 10.00’da başlayacak ve gün boyu devam edecek güreşler öncesi çalışmaların tamamlandığını ifade eden Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “"Büyük organizasyon öncesi tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Sayın Vali Ali Fuat Atik ile birlikte hazırlıkları yerinde inceledik. Stadı güreş severlerimiz için hazırladık” dedi.

Pandemi önlemlerinin alındığını söyleyen Örki, stadın dezenfekte edildiğini ve girişte ateş ölçümü ile HES kodu sorgulaması yapılacağını belirtti.

“ORGANİZASYON ÜCRETSİZ “

Örki, açıklamasında şunları söyledi:  “Pamukkale Belediyesi olarak çok özel bir spor organizasyonu düzenledik. Atatürk Stadı’nda ilk kez bir yağlı güreş müsabakası yapılacak. Ata sporumuz olan yağlı pehlivan güreşlerine ülkemizin en iyileri katılacak. Kıymetli vatandaşlarımızı Pamukkale Yağlı Güreşleri’ne izlemeye davet ediyorum. Ücretsiz olacak ve heyecan da çok büyük olacak. İlkin yaşanacağı Pamukkale Yağlı Güreşleri’ne tüm halkımızı bekliyorum.”