Aşureler Pamukkale Belediyesi’nden – D20Haber
05.05.2024, Pazar
10 °C / 22 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Aşureler Pamukkale Belediyesi’nden

Aşureler Pamukkale Belediyesi’nden

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 6 Ekim 2017 Cuma - 15:44Güncelleme: 6 Ekim 2017 Cuma - 15:44
Aşureler Pamukkale Belediyesi’nden

Pamukkale Belediyesi, Muharrem ayı dolayısıyla Denizli Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) yurtlarında kalan öğrencilere aşure ikramında bulundu. Aşure servisini Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin yaptı.

Geçtiğimiz hafta Pamukkale Üniversitesi’nde eğitim ve öğretimini sürdüren öğrencilere aşure ikramında bulunan Belediye Başkanı Gürlesin, bu defa da ay yıldızlı ve Türk bayrağı şeklinde üzeri süslenen 2 bin kişilik aşureyi, Kredi Yurtlar Kurumu’nda kalan öğrencilere ikram ederek, tüm öğrencilerin Muharrem aylarını kutladı.

“ÖĞRENCİLERİMİZİN YANINDAYIZ”

Pamukkale Belediyesi olarak bu yıl ki aşure hayırlarından birini KYK Kız Öğrenci Yurdu’nda kalan üniversite öğrencilerine yönelik gerçekleştirmek istediklerini belirten Başkan Gürlesin, “Pamukkale Belediyesi olarak kültürümüzde bulunan aşure hayrımızı evlerinden uzakta eğitim hayatını sürdüren öğrencilerimize yönelik gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Geçtiğimiz hafta, üniversitemizin kampüsünde hayrımızı gerçekleştirmiştik. Bu hafta da KYK’da kalan kız öğrencilerimize aşure ikramında bulunduk. Bir anlamda eğitime destek noktasında, Pamukkale Belediyesi olarak öğrencilerimize en iyi imkânların sunulması noktasında Kredi Yurtlar Kurumumuza da desteğimiz devam ediyor. Aşure etkinliğimizde öğrencilerimizle bir araya gelerek, Muharrem ayında birlik,beraberlik ve kardeşliğimizin daha da pekişmesine vesile olmak istedik. Etkinliğimizde öğrencilerimizle birlikte sohbet ederek, fikir alışverişinde bulunduk. Kendilerine eğitim öğretim hayatlarında başarılar diledik” dedi.