Apartman toplantısı mini halk gününe dönüştü – D20Haber
20.04.2024, Cumartesi
13 °C / 18 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Apartman toplantısı mini halk gününe dönüştü

Apartman toplantısı mini halk gününe dönüştü

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 1 Ağustos 2017 Salı - 15:37Güncelleme: 1 Ağustos 2017 Salı - 15:37
Apartman toplantısı mini halk gününe dönüştü

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Kuşpınar Mahallesi’nin en eski sitelerinden olan Seçkinevler Sitesi’nin apartman toplantısına konuk oldu. Mini halk gününe dönen buluşmada çalışmalar hakkında site sakinlerini bilgiler veren Gürlesin, yaşanabilir bir Pamukkale için çalışmalarının kesintisiz süreceğini söyledi.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, mahalle buluşmaları, halk günü gibi etkinliklerin yanı sıra mahalle ziyaretleriyle evlere konuk oluyor. Bunlardan birisini Kuşpınar Mahallesi’ndeki Seçkinevler Sitesi’ne gerçekleştiren Gürlesin, site sakinlerinin toplantısına konuk oldu.

Kuşpınar Mahallesi Muhtarı Cavit Tığraklı’nın da katıldığı ziyarette site sakinleri, kendileriyle sohbet eden, istek ve sorunlarını dinleyen, çalışmalarıyla ilgili bilgi aktaran Gürlesin’e teşekkür etti.

Apartman toplantısı mini halk gününe dönüştü

“HALKIN DERDİNİ DİNLİYORUZ”

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ise, vatandaşların dertlerine çözüm bulma ve belediye hizmetlerinin işlerliğini kontrol etmek üzere vatandaşlarla sık sık bir araya gelmeye çalıştıklarını, bugün de bunlardan birisini gerçekleştirdiklerini belirtti.

Site sakinlerinin merak ettikleri konularda yöneltiği soruları da yanıtlayan Gürlesin, “Halkın derdine derman olamayan bir belediyecilik anlayışı olamaz. Bu sebeple attığımız her adımda halkımızın faydasına olacak işlere imza atmaya çalışıyoruz. En başından itibaren bu böyleydi, bundan sonra da böyle olacak. Hem vatandaşlarımızın dertlerine çözüm olma noktasında hem de belediye hizmetlerimizin işlerliğini kontrol etme noktasında, her fırsatta ve her platformda halkımızla bir araya gelmeye devam edeceğiz” dedi.