Altın madalyalı sporcu Kaplan’dan Örki’ye ziyaret – D20Haber
06.05.2024, Pazartesi
13 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Altın madalyalı sporcu Kaplan’dan Örki’ye ziyaret

Altın madalyalı sporcu Kaplan’dan Örki’ye ziyaret

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 16 Eylül 2021 Perşembe - 12:11Güncelleme: 16 Eylül 2021 Perşembe - 12:11
Altın madalyalı sporcu Kaplan’dan Örki’ye ziyaret

Tokyo 2020 Paralimpik Oyunları'nda Goalball Kadın Milli Takımı ile şampiyonluk yaşayan Şeyda Nur Kaplan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’yi ziyaret etti.

Ziyarete Şeyda Nur Kaplan’ın  yanı sıra antrenörü Hüseyin Atmaca da eşlik etti. Kazandıkları altın madalya sayesinde olimpiyatlarda tüm dünyaya İstiklal Marşı’nı dinlettiklerini ifade eden Kaplan, “Çok önemli bir başarıya imza attık. Ülkemizi bu büyük organizasyonda başarıyla temsil edip, altın madalya kazandığımız için çok mutluyum. Bu mutluluğumu değerli başkanımızla paylaşmak istedim” dedi.

ÖRKİ'DEN KAPLAN'A TEŞEKKÜR

Denizlili bir sporcunun en büyük organizasyon olan olimpiyatlarda altın madalya kazanmasının gururunu tüm ülkeyle birlikte yaşadıklarını belirten Örki, “Goalball Milli Takımızın bu büyük başarısında Denizlili kardeşimiz Şeyda Nur’un da yer alması bu gururu daha farklı yaşamamıza neden oldu. Kendisini ve milli takımımızı kutluyorum. Başarı için disiplin ve güç gerekir. Bunun yanında profesyonel antrenör ile birlikte alınan yolun sonu bu tür güzel ve büyük başarılar oluyor. Daha çok genç bir sporcu olan Şeyma Nur’un adının ileride spor salonlarına verildiği görmek en büyük arzumuz. Bu büyük başarı ve bizlere yaşattığın gurur için teşekkür ederim” diye konuştu.

Örki ziyaret sonunda Kaplan’a çeşitli hediyeler verdi.