Aktepe Sosyal Tesisleri’nde inşaat çalışmaları yeniden başladı – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
16 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Aktepe Sosyal Tesisleri’nde inşaat çalışmaları yeniden...

Aktepe Sosyal Tesisleri’nde inşaat çalışmaları yeniden başladı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 14 Şubat 2021 Pazar - 12:42Güncelleme: 14 Şubat 2021 Pazar - 12:42
Aktepe Sosyal Tesisleri’nde inşaat çalışmaları yeniden başladı

Bir süre önce yapımı durdurulan ve Ocak ayında yapılan yeniden ihale edilen Aktepe Sosyal Tesisleri’nde inşaat çalışmaları başladı. Konuyla ilgili konuşan Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, projeyi kısa sürede tamamlayarak hizmete alacaklarını belirtti.

Pamukkale Belediyesi’nce 2018 yılında yapımına başlanan ve yaşamam hukuki sorunlar nedeniyle yapımı yarıda kesilen Aktepe Sosyal Tesisleri’nde çalışmalar başladı. Geçtiğimiz Ocak ayında ikmal ihalesi yapılan tesisi bitirmek için hummalı bir çalışma yürütülürken, tesisteki inşaat çalışmalarının Haziran ayı sonunda bitirilmesinin planlandığı bildirildi.

“BÖLGEYE HİTAP EDECEK”

10 bin metrekare kapalı alana sahip Aktepe Sosyal Tesisleri’nde salon sporları odaları, arşiv binası, kapalı otopark, alışveriş merkezi, dükkanlar, toplantı ve nikah salonları, düğün salonları, robotik kodlama ve eğitim alanı, müzik eğitim merkezi, kafeterya gibi alanlar yer alacak. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Bölgemize ve ilçemize artı bir değer katacak olan Aktepe Sosyal Tesisleri’nde çalışmalar hukuki süreç nedeniyle bir süredir yapılamıyordu. Bitirme ihalesini gerçekleştirip yer teslimini yaptık. Çalışmalar hızlı bir şekilde başladı. Hummalı bir çalışmayla Aktepe Sosyal Tesisleri’ni Haziran ayı sonuna kadar tamamlayıp halkımızın hizmetine sunmayı planlıyoruz. Aktepe Sosyal Tesisleri şimdiden tüm vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.