Aktepe Mahallesi’nde üst yapı çalışmalarının yüzde 90’ı tamamlandı – D20Haber
26.04.2024, Cuma
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Aktepe Mahallesi’nde üst yapı çalışmalarının yüzde...

Aktepe Mahallesi’nde üst yapı çalışmalarının yüzde 90’ı tamamlandı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 20 Ocak 2022 Perşembe - 15:41Güncelleme: 20 Ocak 2022 Perşembe - 15:58
Aktepe Mahallesi’nde üst yapı çalışmalarının yüzde 90’ı tamamlandı

Pamukkale Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Aktepe Mahallesi’ndeki üst yapı çalışmalarının yüzde 90’ının tamamlandığı belirtildi.

Bir süre önce Aktepe Mahallesi’nde bşlanan üst yapı çalışmaları sürüyor. Pamukkale Belediyesinden yapılan açıklamada, 85 sokakta çalışmaların tamamlandığı belirtildi. Çalışmaların hızlı bir şekilde ilerlemesinden memnuniyet duyduğunu belirten Aktepe Mahalle Muhtarı Muammer Karataş, Büyükşehir Belediyesi tarafından içme suyu, kanalizasyon ve yağmur su hattı borularının yenilendiğini dile getirdi.

 

ÖRKİ’YE TEŞEKKÜR

Pamukkale Belediyesinin üst yapı çalışmalarına değinen Aktaş, “Sokak sokak, cadde cadde parklarımızda dâhil bütün yerlerimiz yapılarak, bitme noktasına getirildi. Daha önce vatandaşlarımız üst mahalle, alt mahalle, kenar mahalle gibi ayrım yaparak mahallemizi tanımlıyordu. Şimdi üst mahalle, alt mahalle, kenar mahalle diye bir şey kalmadı. Aktepe gerçekten çok güzel bir yere geldi. Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan ve Pamukkale Belediye Başkanımız Avni Örki mahallemize çok güzel hizmetler yaptılar. Kendilerine tüm hizmet ve katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

“VATANDAŞIMIZ SIKINTI ÇEKMEDEN ASFALT İSTİYOR”

Mahalle sakinlerinden Yusuf Akkuş, yapılan çalışmalarla tozdan ve topraktan kurtulduklarını belirtti. Akkuş, “vatandaşımız sıkıntı çekmeden, ayağına çamur değmeden asfalt istiyor. Bu da olacak iş değil. Bu güzel işleri yapan Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’ye ve ekip arkadaşlarına çok teşekkür ediyorum” değerlendirmesinde bulundu.

“SON DEMİNE GELDİK”

Aktepe Minibüs Durağı Başkanı Beyhan Ercan ise “Mahallemizde alt yapı çalışmaları gerçekleştirildi. Üst yapıya da başlandı. Tüm zorluklara katlandık ama artık son demine geldik. Şu anda mahallemiz çok güzelleşti. Bu yollarımız da bittikten sonra Allah’ın izniyle daha rahat, daha güzel hizmet verebileceğiz. Buradan Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve Pamukkale Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

“ÇALIŞMALARIN YÜZDE 90’I TAMAMLANDI”

Aktepe Mahallesi’nde çalışmaların tamamlanmasına az kaldığını belirten Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Aktepe, “Aktepe mahallesine birçok hizmetimiz oldu. Denizli Büyükşehir Belediyemiz altyapı çalışmalarını tamamladıktan sonra hiç zaman kaybetmeden çalışmalara başladık. Kısa sürede bitirme hedefimiz vardı, bugün itibariyle çalışmaların %90’ı tamamlandı. Kalan sokaklarda da çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor. Vatandaşlarımızın daha sağlıklı ortamlarda yaşamlarını sürdürmeleri için üstyapı çalışmalarımızı mümkün olduğu kadar hızlı şekilde bitirip, tüm sokaklarımızı pırıl pırıl hale getiriyoruz. Üstyapı çalışmalarımız tüm halkımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.