Akköy bisiklet yolu Karahayıt’a çıkacak – D20Haber
19.04.2024, Cuma
11 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Akköy bisiklet yolu Karahayıt’a çıkacak

Akköy bisiklet yolu Karahayıt’a çıkacak

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 2 Ağustos 2017 Çarşamba - 14:30Güncelleme: 2 Ağustos 2017 Çarşamba - 14:30
Akköy bisiklet yolu Karahayıt’a çıkacak

Pamukkale Belediyesi, Akköy bisiklet yolu ile Karahayıt Mahallesi’ni birleştirecek 3 kilometrelik yolda çalışma başlattı. Asfaltlama yapılacak yola 750 bin lira harcanacak.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, merkezden en uç mahalleye kadar alt yapı, üst yapı, sosyal tesisler ve çevre düzenlemesi gibi birçok hizmeti götürmeye, ilçeyi geleceğe hazırlamaya aralıksız devam ettiklerini söyledi.

AKKÖY-KARAHAYIT ARASINA 750 BİN LİRALIK YATIRIM

Akköy girişinin asfaltlama çalışmasının tamamlanmasının ardından, vatandaşlara verdikleri sözü tutarak Akköy-Karahayıt arasında bağlantıyı sağlayan 3 kilometrelik yolun asfaltlama çalışmalarına başladıklarını bildiren Gürlesin, “Akköy halkımıza verdiğimiz sözlerden birini daha tutuyoruz. DESKİ’nin altyapı çalışmalarını bitirdiği Akköy’ün girişinin sıcak asfaltını tamamladık. Ardından da yol çizgileri ile bisiklet yolunun boyama çalışmalarını gerçekleştirdik. Şimdi de mahallemizin ve bölgemizin güzelliğine güzellik katacak, alt yapı çalışması tamamlanan Akköy-Karahayıt arası 3 kilometrelik yolda asfaltlama çalışmalarına başladık. Yaklaşık maliyeti 750 bin lira olan çalışmalarımız tamamlandığında, Akköy bisiklet yolu Karahayıt ile birleşmiş olacak. Akköy yatırımlarımızın yoğun olduğu yerlerden biri konumunda. Biz vatandaşlarımızın daha iyi şartlarda yaşamlarını sürmesi için gereken çalışmaları yapmak için mücadele ediyoruz. Çalışmalarımızla, yatırım ve eserlerle Akköy, çok daha iyi bir konuma ulaşacak” dedi.

Akköy bisiklet yolu Karahayıt’a çıkacak

“TURİZM BÖLGESİ DAHA DA GÜZEL OLACAK”

Pamukkale ve Karahayıt ile birlikte Akköy’ü de turizm alanı olarak gördüklerini vurgulayan Gürlesin, “Dünya’nın en gözde doğal güzelliği ve UNESCO Dünya Kültür Mirası listesinde yer alan Pamukkale travertenleri ile doğal termal suyun içinde yer aldığı bölgemize yakışmayan yollarda, yol yapım çalışmalarımıza devam ediyoruz. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren, ağırlık verdiğimiz konulardan biri de ilçemizin turizm açısından gelişmesi. Bu anlamda da Pamukkale-Karahayıt-Akköy bölgemizde ki çalışmalarımız devam edecek” diye konuştu.

Başkan Gürlesin, daha önce de Akköy’de 1 milyon lira harcamayla kapalı pazaryerini halkın hizmetine sunduklarını, Pamukkale-Akköy yol çalışması da aynı yılda tamamlandığını ve toz-çamur içinde olan ara yolları kilit taşı kapladıklarını sözlerine ekledi.