AK Parti il yönetiminden Örki’ye ziyaret – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. AK Parti il yönetiminden Örki’ye ziyaret

AK Parti il yönetiminden Örki’ye ziyaret

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 9 Haziran 2021 Çarşamba - 14:26Güncelleme: 9 Haziran 2021 Çarşamba - 14:26
AK Parti il yönetiminden Örki’ye ziyaret

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel ve yöneticilerden oluşan heyeti ağırladı.

AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, il yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel ve Pamukkale Belediye Meclisi üyelerinden oluşan heyet, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’yi ziyaret etti.

Gödeve geldikleri günden bu yana birçok hizmeti gerçekleştirdiklerini söyleyen Örki, “Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle halkımızın da destekleriyle Denizli’nin en büyük ilçesi olan Pamukkale’ye hizmet etmek nasip oldu. Belediye başkan yardımcısı arkadaşlarım ve personellerimizle birlikte geçen bu sürede halkımız için gereken ne varsa yapmaya çalıştık, çalışıyoruz. Seyir Tepesi Şehir Ormanı’nı hizmete açtık, 6 mahallemizde kapalı pazar yeri, bir mahallemizde sosyal tesis, üst yapı çalışmalarını yapıyoruz. Binlerce tablet dağıttık. Muhammet Serter İmam Hatip Ortaokulu ve İmam Hatip Lisesi’nin aynı sıra, onlarca mahallemize 300 bin metrekareye yaklaşan beton kilit parke taşı ve bunun gibi birçok çalışmayı hayata geçirdik. Pamukkale travertenlerinin hemen yanında termal havuz, turizm yolu, sokak sağlıklaştırması ve Kocaçukur göletinin temizliğini gerçekleştirdik” dedi.

Aynı zamanda tasarruf sağlayıp, daha fazla yatırım yapmaya çalıştıklarını anlatan Örki, “Halkımızın bize verdiği emanetin gereğini yaparak Pamukkale’de yaşayan vatandaşlarımızın mutlu, huzurlu ve güvenli bir yaşam sürmeleri için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ancak ne kadar çok eser yaparsak yapalım, ne kadar çok hizmet üretirsek üretelim bunları teşkilatımızın yanımızda olup bizimle birlikte sahaya çıkmasıyla birlikte vatandaşlarımıza layıkıyla anlatabiliriz. Bundan sonra da sözünü verdiğimiz projeleri ve daha fazlasını yapmak için var gücümüzle çalışacağız. Biz her zaman hem ilçe yönetimimiz hem de il yönetimimizin hem de Cumhur İttifakı ortağımız Milliyetçi Hareket Partili arkadaşlarımızın desteğini gördük. Bizim amacımız Pamukkale’de yaşayan vatandaşların gönüllerine girmek. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da aynı şekilde çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel ise, gerçekleştirilen yatırımlarla ilçenin her geçen gün daha da güzelleştiğini söyleyerek, Örki’ye hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ile geçmişte birlikte Denizli için çalıştıklarını ifade eden AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör de, “Hep birlikte hem Denizli hem de Pamukkale’de 2023 yılına hazırlanıyoruz. Seçimde Cumhur İttifakımız’la da gönül gönüle vererek, daha büyük oy oranıyla başarımızı taçlandıracağımıza olan inancım tam. Biz bunu başarabilecek bir ekibe sahibiz. Başta büyükşehir belediye başkanımızın yaptıklarını, Pamukkale belediye başkanımızın yaptıklarını diğer ilçelerimizin yaptıkları hizmetleri gördükçe bu konudaki güvencemiz daha da artıyor. Yereldeki çalışmalarımız bizim için çok önemli. Bizler ilimizde davranışlarımızla, sorunları çözüm noktasına bakış açımızla Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı temsil ediyoruz. Bu yüzden çok daha dikkatli olmalıyız. Bizim odaklanmamız gereken tek nokta 2023 seçimleri olmalı” dedi.

Ziyaretin ardından Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör’e günün anısına hediye takdim etti.