65 yaş ve üstü kişilerin ihtiyaçları Pamukkale Belediyesince karşılandı – D20Haber
06.05.2024, Pazartesi
13 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. 65 yaş ve üstü kişilerin ihtiyaçları...

65 yaş ve üstü kişilerin ihtiyaçları Pamukkale Belediyesince karşılandı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 6 Aralık 2020 Pazar - 18:05Güncelleme: 6 Aralık 2020 Pazar - 18:05
65 yaş ve üstü kişilerin ihtiyaçları Pamukkale Belediyesince karşılandı

Coronavirüs tedbirleri kapsamında hafta sonunun da uygulanan sokağa çıkma yasağı süresince Pamukkale Belediyesi, 65 yaş ve üstü vatandaşların ihtiyacını karşıladı.

Covid-19 ile mücadele kapsamında  56 saat sürecek olan sokağa çıkma yasağı uygulamasında, Pamukkale Belediyesi,  yalnız yaşayan kişilerin taleplerini karşıladı. 65 yaş üstü olan ve yalnız yaşayanların ihtiyaç duyduğu temel ihtiyaçları (ekmek, temel gıda vb.) planlama yapılarak Vefa Sosyal Destek Birimleri aracılığıyla karşılanırken, bunun dışındaki talepler için vatandaşlar Pamukkale Belediyesi’nin 444 9 220 nolu çağrı merkezini arayarak yardım talep etti.

“HER ZAMAN VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ”

Türkiye’nin salgınla mücadelesinin devam ettiğini söyleyen Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Coronavirüs ile mücadele kapsamında ülkemizde sokağa çıkma kısıtlaması hafta sonunda uygulandı. Biz de her zaman olduğu gibi hafta sonunda da vatandaşlarımızın yanında olduk. 65 yaş üstü olan ve yalnız yaşayan vatandaşlarımızın temel ihtiyaçları vefa grupları tarafından karşılanırken, diğer talepler konusunda ekiplerimiz vatandaşlarımıza yardımcı oldu. Pamukkale Belediyesi olarak halkımızın mutluluğu için çalışıyoruz. Her şartta vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Bu sıkıntılı günleri geride bırakmak için maske, mesafe ve hijyen kurullarına uymaya devam edelim” dedi.