15 Temmuz Demokrasi Günü’nde Pamukkale Belediyesi’nden ikramlar – D20Haber
29.05.2024, Çarşamba
15 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. 15 Temmuz Demokrasi Günü’nde Pamukkale Belediyesi’nden...

15 Temmuz Demokrasi Günü’nde Pamukkale Belediyesi’nden ikramlar

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 16 Temmuz 2018 Pazartesi - 14:10Güncelleme: 16 Temmuz 2018 Pazartesi - 14:10
15 Temmuz Demokrasi Günü’nde Pamukkale Belediyesi’nden ikramlar

Pamukkale Belediyesi, kurduğu stant ile 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ne katılan binlerce kişiye ikramda bulundu.

Delikliçınar’daki 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri on binlerce kişinin katılımıyla gerçekleştirildi. Pamukkale Belediyesi, ikram çadırı kurarak, vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulunuldu. Stantta vatandaşlara ikramlarda bulunan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, vatandaşlarla tek tek ilgilendi, onlarla hatıra fotoğraf çektirdi.

Pamukkale Belediyesi’nin ikram çadırını AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, AK Parti Pamukkale Kadın Kolları Başkanı Zehra Karabay’da ziyaret etti.

“O GECE HAFIZALARIMIZDAN SİLİNMEYECEK”

Haberin DevamıReklam




Darbeyi her konuşmasında lanetlediğini ifade eden Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, hain darbe girişiminin halkın demokrasiye olan inancı ile bastırıldığını söyledi. “Öncelikle Milletimize çok çok teşekkür ediyoruz. O gün halkımız kazandı, mili irade kazandı” diyen Başkan Gürlesin, şunları söyledi:

“Tabi o gece Sayın Cumhurbaşkanımızın dik duruşu çok önemliydi. Bu oyunu bozarsa halkımız bozar dedi ve milletimizde devletimize güvenini, kendi verdikleri oylarla seçtikleri insanlara sahip çıkarak, hainlere gereken dersi verdiler. O günden bugüne devletimiz adil yargı sistemiyle suçluyu, suçsuzu ayırt ederek, bir bir hainlerin hesabı sorulmaya başlandı. O gece bir yanda diriliş, bir yandan da ihanet vardı. Hainlerin maskeleri birer birer düştü. Artık ülkemiz daha güzel günlere gidiyor. Pamukkale Belediyesi olarak devlet büyüklerimizle istişarelerde bulunarak, üzerimize düşen görev ne varsa yaptık, yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Devlet olarak millet olarak tek amacımız ülkemiz içerisindeki tüm hainlerin temizlenmesi. 15 Temmuz’un simgesi olan şehidimiz Ömer Halis Demir olmak üzere bütün 15 Temmuz şehitlerimizi ve ülkemiz, bayrağımız, devletimiz için bugüne kadar canını hiçe sayan tüm şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum, rabbim şehadetlerini kabul etsin. O geceyi planlayıp, düzenleyen hainleri de lanetliyorum. Bizler o geceyi unutmadık, unutmayacağız, unutturmayacağız.”