Zumba yarışmasında dereceye girenler belli oldu – D20Haber
28.04.2024, Pazar
14 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Zumba yarışmasında dereceye girenler belli oldu

Zumba yarışmasında dereceye girenler belli oldu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 17 Şubat 2024 Cumartesi - 19:07Güncelleme: 17 Şubat 2024 Cumartesi - 19:07
Zumba yarışmasında dereceye girenler belli oldu

Merkezefendi Belediyesi Kadın Çocuk Yaşam Merkezlerinde eğitim gören kadın ve genç kızların katıldığı Zumba All-Star Yarışması’nda büyük heyecana sahne oldu. Takımlar tüm hünerlerini sergilerken, dereceye giren takımlara ödüllerini veren Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan da seçim stresinden uzak, bol bol gülümsediği bir gün geçirdi.

Merkezefendi Belediyesi tarafından hizmete açılan ve 15 farklı mahallede faaliyete devam eden Kadın Çocuk Yaşam Merkezi'nde eğitim gören kadınlar ve genç kızlar, Zumba All-Star Yarışması’nda dereceye girebilmek için kıyasıya yarıştı.

 

Merkezefendi Belediyesi Bereketler Toplantı ve Sergi Salonu’nda düzenlenen Zumba All-Star Yarışması’nda, zumba kursiyerlerinin oluşturduğu 20 takım mücadele etti. Takımlar gösterilerini iki şarkı eşliğinde sundu.

Jürinin arasında heyecanla yarışmayı izleyen, sergilenen performansları beğeniyle takip eden Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, takımları bol bol alkışladı.

DERECEYE GİREN YARIŞMACILARA MADALYA VERİLDİ

Yarışmada dereceye giren takımları belirlemek üzere 3 kişilik jüri görev yaptı. Puanlamayla birinciler, ikinciler ve üçüncüler belirlendi.

Yarışmada birinciliği Adalet Mahallesi Kadın Çocuk Yaşam Merkezi ile Şemikler Mahallesi Kadın Çocuk Yaşam Merkezi elde etti. İkinciliği Merkezefendi Kadın Çocuk Yaşam Merkezi ile 1200 Evler Kadın Çocuk Yaşam Merkezi kazandı. Akkonak Mahallesi Kadın Çocuk Yaşam Merkezi ile Gümüşçay Kadın Çocuk Yaşam Merkezi de üçüncü oldu.

Zumba All Star Yarışması’nda ilk 3 sırayı alan takımlara madalya verildi. Diğer katılımcılar da çeşitli hediyeler ile ödüllendirildi.

“TATLI REKABETİ İZLİYORUZ”

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, burada yaptığı konuşmada, “Mahallelerimizde açmış olduğumuz Kadın Çocuk Yaşam Merkezlerimizin kursiyerleri, çocuklar ve gençleri burada. Bizler bu merkezler ile hizmeti sizin ayağınıza getirmeye çalıştık. Açtığımız kurslarla, yaptığımız spor faaliyetleriyle kadınlarımızın yanında olmaya gayret gösterdik. Göreve geldiğim günden itibaren her zaman kadınlarımızın elinden tutmaya gayret ettim. Kadın Çocuk Yaşam Merkezlerimizde ve açtığımız kreşlerde kadınların istihdamı artsın ve kadın çalışsın diye düşündük. Kadın Çocuk Yaşam Merkezleri arasında tatlı bir rekabet var. Bizlerde sabırsızlıkla izleyeceğiz” dedi.