Aktaş: 6 tane daha final karşılaşmamız var – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
14 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Aktaş: 6 tane daha final karşılaşmamız...

Aktaş: 6 tane daha final karşılaşmamız var

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 23 Mart 2024 Cumartesi - 20:54Güncelleme: 23 Mart 2024 Cumartesi - 20:55
Aktaş: 6 tane daha final karşılaşmamız var

Denizli’nin Basketbol Süper Ligi’ndeki temsilcisi Merkezefendi Belediyesi Basket’in başantrenörü Zafer Aktaş, Türk Telekom maçının ardından yaptığı değerlendirmede, ligde 6 tane daha final karşılaşması oynayacaklarını söyledi.

Bu sezon istikrarlı bir performans tutturamayan, inişli çıkışlı grafik nedeniyle de düşme korkusu yaşayan Merkezefendi Belediyesi Basket, Türk Telekom karşısında kritik bir galibiyet aldı. Bu galibiyet yeşil-siyahlıların gelecek haftalara daha umutlu bakmasını sağladı.

Karşılaşma sonrası açıklamada bulunan takımın koçu Zafer Aktaş, “Bizim için çok önemli bir maçtı.Her maçımız final . Artık son 6 haftaya giriyoruz” diyerek, şunları söyledi:

“Karşı takımda play-off için oynuyordu. Karşı takımın hücumda çok ciddi silahları var. Maçın başında onlarla ilgili biraz problem yaşadık. Hatta bir ara geriye düştük. Ama Telekom gibi bir takımı özellikle hücum takımını kendi sahamızda buralarda tutup üstüne 95 sayı atmak çok değerli. Tempoyu arttırdık, onlar çok tempolu oynarken bizde tempolu oynamaya çalıştık. Ama genelde bulduğumuz sayıların çoğu müdafaadan kaynaklı sayılardı. Ribaund alıp koştuk. Altı tane daha finalimiz var. Bu şehirde bu basketbol takımını yaşatmaya çalışıyoruz, mücadele ediyoruz. Çocuklarda bugün çok iyi mücadele ettiler. Çok değişkenlikler yaşıyoruz sezon başından beri. Çok oyuncu ayrıldı. Devamlı yeni bir düzene geçiyoruz. Son iki haftadır Fenerbahçe, Anadolu Efes’le bu düzenle oynuyorduk. Artık meyvesini aldık diyebilirim. İnşallah üstüne koyarak devam ederiz.”