Denizli Basket, taraftarı önünde ilk maçına çıkacak – D20Haber
23.04.2024, Salı
15 °C / 33 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Denizli Basket, taraftarı önünde ilk maçına...

Denizli Basket, taraftarı önünde ilk maçına çıkacak

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 30 Eylül 2021 Perşembe - 17:39Güncelleme: 30 Eylül 2021 Perşembe - 17:40
Denizli Basket, taraftarı önünde ilk maçına çıkacak

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, Frutti Extra Bursaspor maçıyla bu sezon ilk defa seyircisi önüne çıkacak.

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, ING Basketbol Süper Ligi’nin ikinci haftasında Frutti Extra Bursaspor’u konuk edecek. Pamukkale Üniversitesi Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma, 3 Ekim Pazar günü saat 18.00'de başlayacak.

Yeşil-mavili takım, bu karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürürken, kulüp başkanı Veli Deveciler, Denizlili basketbol severleri karşılaşmayı izlemeye ve takıma destek vermeye davet etti. Anadol Efes karşısında beğenilen oyunların sürdürmek ve salondan galibiyetle ayrılmak istediklerini vurgulayan Deveciler, şunları söyledi:

“Frutti Extra Bursaspor’la Pazar günü karşılaşacağız. Rakibimiz başarılı ve geçen sezon Avrupa kupalarında oynamış bir takım. Rakibimizin gücünü biliyoruz ama biz de iyi oynayıp kazanmak istiyoruz. Üstelik, Denizli tarihindeki ilk Basketbol Süper Ligi karşılaşması olacak. Seyircimiz de uzun bir aradan sonra bizlerle olacak. Salonumuzda tüm hazırlıklarımız tamam. Takımımız hafta boyunca çok iyi çalıştı. Tüm Denizlilileri bu harika takımı ve güzel mücadeleyi izlemeleri için maça davet ediyoruz. Birlikte daha güçlüyüz ve her şeyin üstesinden gelebiliriz.”