Sinan Meydan ve Nebil Özgentürk Denizlili okuyucularıyla buluşacak – D20Haber
23.04.2024, Salı
15 °C / 33 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Sinan Meydan ve Nebil Özgentürk Denizlili...

Sinan Meydan ve Nebil Özgentürk Denizlili okuyucularıyla buluşacak

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 25 Mayıs 2022 Çarşamba - 11:42Güncelleme: 25 Mayıs 2022 Çarşamba - 14:34
Sinan Meydan ve Nebil Özgentürk Denizlili okuyucularıyla buluşacak

Merkezefendi Belediyesince bu yıl ikincisi düzenlenen Kitap Günleri’nin ilk konukları, Tarihçi Yazar Sinan Meydan ile Araştırmacı Yazar Nebil Özgentürk olacak.

Merkezefendi Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek 2.Kitap Günleri, 27 Mayıs Cuma günü saat 10.00’da başlayacak. İlk gün programı kapsamında Tarihçi Yazar Sinan Meydan saat 15.00’te gerçekleştireceği söyleşi ve ardından imza etkinliği ile okurlarıyla bir araya gelecek.

Araştırmacı Yazar Nebil Özgentürk ise saat 18.00’de  söyleşi ve sonrasında da imza etkinliği gerçekleştirecek.

Öte yandan, ilk günde Seval Uysal, Özden Güngör Çandır, Ömür Eke, Uğur Ukut, Mehmet Bekir Nal, Veli Aykar, Azmi Ermiş ve Çameli Yaylapınar İlkokulu’nun minik yazarları okurlarıyla buluşacak.

DOĞAN'DAN DAVET

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “İlçemizi kültür ve sanatın merkezi haline getirmek için çalışıyoruz. Pandemi nedeniyle iki yıl ara verdiğimiz Kitap Günlerimize kaldığımız yerden devam ediyoruz. Büyük bir özveri ve heyecanla hazırlandığımız etkinliğimizde birbirinden değerli yazarlarımız ve sanatçılarımız sevenleriyle bir araya gelecek. 27 Mayıs Cuma günü başlayacak olan Kitap Günlerimize tüm okur sever hemşehrilerimizi bekliyoruz” diye konuştu.