Sevindik Vadi Park Kır Düğün Salonu hizmete alındı – D20Haber
02.05.2024, Perşembe
15 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Sevindik Vadi Park Kır Düğün Salonu...

Sevindik Vadi Park Kır Düğün Salonu hizmete alındı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 26 Temmuz 2023 Çarşamba - 11:43Güncelleme: 26 Temmuz 2023 Çarşamba - 11:45
Sevindik Vadi Park Kır Düğün Salonu hizmete alındı

Merkezefendi Belediyesi tarafından 600 kişi kapasiteli Sevindik Vadi Park Kır Düğün Salonu’nun hizmete açıldığı bildirildi.

İlçenin çehresini değiştirmek adına çalışmalarını sürdüren Merkezefendi Belediyesince, Sevindik Mahallesi’nde yapımı tamamlanan 600 kişi kapasiteli Sevindik Vadi Park Kır Düğün Salonu’nun konuklarını ağırlamak için hazır olduğu belirtildi.

“11 BİN TL’YE HİZMET VERECEK”

Evlenecek çiftlere ve düğün masrafları ile uğraşan ailelere rahat nefes aldırmak için ‘Sevindik Vadi Park Kır Düğün Salonu’nun 11 bin TL’den hizmet vereceği aktarıldı. İkramlı fiyatlandırmanın içerisinde kurabiye, yaş pasta, içecek ve müzisyen bulunduğu ifade edildi.

“DÜĞÜN SORUNU ORTADAN KALKIYOR”

Nergis Toplantı ve Düğün Salonu’na talebin artması üzerine projeye başladıklarını söyleyen belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, konuyla ilgili olarak şöyle konuştu:

“Daha önce Sümer Mahallemizde evlenmek isteyen çiftlerimiz için Nergis Toplantı ve Düğün Salonumuzu açmıştık. Bu salonumuz gerek fiyatı gerekse modern yapısıyla her gün dolup taşıyor ve bir ömür boyu mutluluğa adım atan çiftlerimizin düğün sorununu ortadan kaldırıyor. Buraya talep artınca ekibimizle birlikte burada hemen yeni bir proje üzerinde kolları sıvadık ve ortaya harika bir kır düğün salonu çıktı. İkramlıkları, müzisyenleri ve her şeyden önemlisi bu ekonomik zor şartlara rağmen sadece 11 bin Türk Lirası fiyatıyla 'Sevindik Vadi Park Kır Düğün Salonu'muz artık hizmetinizde. Merkezefendi Belediyesi her şart ve koşulda, her zaman dertlere derman olacak dedik ve projelerimizi vatandaşlarımızın derdine derman olsun diye hayata geçirdik. Sevindik Vadi Park Kır Düğün Salonumuz hayırlı uğurlu olsun. Şimdiden evlenecek olan tüm çiftlerimize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum.”