Sevindik Mahallesi’nde iftar sofrası kuruldu – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
18 °C / 34 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Sevindik Mahallesi’nde iftar sofrası kuruldu

Sevindik Mahallesi’nde iftar sofrası kuruldu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 7 Nisan 2023 Cuma - 17:27Güncelleme: 7 Nisan 2023 Cuma - 17:27
Sevindik Mahallesi’nde iftar sofrası kuruldu

Merkezefendi Belediyesi tarafından iftar programının üçüncüsü, Sevindik Mahallesi’nde düzenlendi.

Mahalle iftarlarını sürdüren Merkezefendi Belediyesinin iftar sofrası Sevindik Mahallesi’nde kuruldu. Sevindik Mahallesi Kapalı Pazaryeri’nde gerçekleştirilen programa çok sayıda vatandaş katıldı.

YÜZDE 80’İNİNİ TAMAMLADIK”

Programda konuşma yapan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, mahallede hayata geçirilen projeleri anımsattı. Mahalleye kreş kazandırma sözü verdiklerini ve bunu yerine getirdiklerini belirten Doğan, “Diğer mahallelerimizde olduğu gibi Sevindik’te yaşayan çocuklarımız ve Sümer’de yaşayan çocuklarımız da aynı eğitim hakkına ve fırsat eşitliğine sahip olsun demiştik. Açtığımız Kadın Çocuk Yaşam Merkezlerimizde hem kadınlara hem de çocuklara verdiğimiz çeşitli kurslarla bunu sağlamaya çalıştık. Sevindik Mahallemizde üstyapı projemizi bugün itibariyle yüzde 80’inini tamamladık” dedi.

“SPOR YAPMA İMKANI SAĞLAYACAĞIZ”

Sevindik Vadi Parkı’nı tamamen yenilediklerini dile getiren Doğan, konuşmasında şunları söyledi:

“Sevindik Vadi Parkımızda artık çocuklarımız, gençlerimiz ve kadınlarımız güvenli bir şekilde spor yapabilecekler. Ailecek huzurlu bir şekilde orada piknik yapabilir ve vakit geçirebilir hale getirdik. Bu açtığımız, yenilediğimiz tesisleri sizlerin huzur ve güveni için yapıyoruz. Sevindik Vadi Park’ta özellikle çocuklarımıza ve gençlerimize çok farklı branşlarda spor yapma imkanı sağlayacağız. Merkezefendi Belediyesi olarak açacağımız spor kursları öğretmenlerimiz ve antrenörlerimiz eşliğinde hem kadınlarımıza pilatesten zumbaya hem de çocuklarımıza basketbol, voleybol, güreş gibi birçok spor branşında spor yapma imkanı sağlayacağız. Ramazan ayı huzurdur, berekettir, birlik ve beraberliktir. İşte bu sofralarda bunları sağlamaya çalışıyoruz. Deprem nedeniyle kötü günler geçirdik, yaraları birlikte sarmaya gayret ediyoruz.

Öte yandan Merkezefendi Belediyesince, 7 Nisan Cuma (bugün) günü Muratdede Mahallesi Yeşilyurt Kapalı Pazar Yeri’nde toplu iftar programını gerçekleştireceği bildirildi.