Sevindik Mahallesi’nde 1. etap yol ve kaldırım çalışmaları tamamlandı – D20Haber
19.04.2024, Cuma
11 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Sevindik Mahallesi’nde 1. etap yol ve...

Sevindik Mahallesi’nde 1. etap yol ve kaldırım çalışmaları tamamlandı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 18 Kasım 2022 Cuma - 15:02Güncelleme: 18 Kasım 2022 Cuma - 17:39
Sevindik Mahallesi’nde 1. etap yol ve kaldırım çalışmaları tamamlandı

Merkezefendi Belediyesinin, Sevindik Mahallesi’nde gerçekleştirdiği yol ve kaldırım çalışmalarının birinci etabı tamamlandı.

Merkezefendi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Sevindik Mahallesi’ndeki çalışmaların ilk etabını tamamladı. Ekipler tarafından şu ana kadar 35 bin metrekarelik parke taşı döşemesi, 8 bin metre uzunluğunda bordür taşı döşemesi, 15 bin metrekarelik sıcak asfalt serimi ve 45 bin metrekarelik alanda kazı çalışmaları gerçekleştirildi.

Bölgedeki çalışmaları inceleyen Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Sevindik Mahallesi’ndeki çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını belirtti.

Vatandaşların taleplerini en doğru ve hızlı bir şekilde karşılamak için çalıştıklarını kaydeden Doğan, “Sevindik Mahallemizde yol ve kaldırım çalışmalarımız son hızıyla devam ediyor. Üstyapı çalışmalarımızın bir kısmını tamamladık. İlçemizin yollarını daha güzel ve konforlu hale getiriyoruz. Gerçekleştirmiş olduğumuz çalışmalar ile mahallemizi geliştiriyor ve güzelleştiriyoruz. Daha güzel bir Merkezefendi için çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.