Doğan’dan Merkezefendi Basket – Galatasaray maçına davet – D20Haber
28.04.2024, Pazar
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Doğan’dan Merkezefendi Basket – Galatasaray maçına...

Doğan’dan Merkezefendi Basket – Galatasaray maçına davet

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 29 Eylül 2023 Cuma - 15:57Güncelleme: 29 Eylül 2023 Cuma - 15:57
Doğan’dan Merkezefendi Basket – Galatasaray maçına davet

Denizli temsilcisi Merkezefendi Belediyesi Basket, Türkiye Basketbol Süper Ligi’nin ilk maçında Galatasaray ile karşılaşacak. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, basketbolseverleri bu karşılamayı izlemeye davet etti.

Türkiye Basketbol Süper Ligi 2023-2024 sezonu, bu hafta oynanacak maçlar ile başlıyor. Merkezefendi Belediyesi Basket, sezonun ilk maçında Galatasaray ile karşı karşıya gelecek. Maç yarın ( 30 Eylül Cumartesi) oynanacak. Pamukkale Üniversitesi Spor Salonu’ndaki mücadelenin başlama saati saat: 13.00 olarak açıklandı.

Merkezefendi’nin ve Denizli’nin basketbol takımına her zaman destek olduğunu belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, takımın başarılı bir sezon geçirmesini diledi.

Doğan, “Takımımızın yeni sezona başlamasına saatler kaldı. Denizlimize yaşattığı adrenalin ve heyecan dolu maçları yeni sezonda da izleyeceğiz. Taraftarımız, takımımızın her zaman yanında olan ve onları destekleyen büyük bir aile. Galatasaray gibi güçlü bir rakibe karşı mücadele edeceğiz ancak takımımızın gücüne inanıyorum. Her oyuncumuz ve teknik ekibimiz sahada en iyi performansını sergilemek için hazır. Biz de maçın son dakikasına kadar takımımızı desteklemek için orada olacağız. Tüm taraftarımızı bu büyük maça davet ediyorum” diye konuştu.