Doğan: Meserret Sokak düzenlenecek, cazibe merkezi olacak – D20Haber
28.04.2024, Pazar
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Doğan: Meserret Sokak düzenlenecek, cazibe merkezi...

Doğan: Meserret Sokak düzenlenecek, cazibe merkezi olacak

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 19 Mart 2024 Salı - 15:55Güncelleme: 19 Mart 2024 Salı - 15:55
Doğan: Meserret Sokak düzenlenecek, cazibe merkezi olacak

Merkezefendi Belediyesinin CHP’li Başkanı Şeniz Doğan, Meserret Sokak’ta düzenleme yapacaklarını, sokağın daha işlevsel ve estetik bir görünüme kavuşturulması için ödüllü projeyi hayata geçireceklerini bildirdi.

Altıntop Mahallesi’nde yer alan ve kentsel yaşamın odak noktalarından birisi olan Meserret Sokak’ta Merkezefendi Belediyesinin yeni bir projeyi hayata geçireceği açıklandı.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, ilçenin dokusuna her zaman sahip çıktıklarını ve onu güçlendirmek için çeşitli çalışmalar yaptıklarını ifade etti.

Doğan, bu kapsamda Mimarlar Odası Denizli Şubesi ve Pamukkale Üniversitesi Mimarlık Fakültesi iş birliğiyle Meserret Sokak için ulusal ölçekli proje yarışması düzenlediklerini anımsattı.

Yarışmada kazanan projede yer alan tasarımların uygulamaya konulacağı belirten Doğan, Meserret Sokağın hak ettiği görünüme kavuşacağını, çalışmaların yeni dönem içerisinde kısa zamanda gerçekleştirileceğini söyledi.

Uzman ekipler tarafından detaylı bir çalışma yapılacağını kaydeden Doğan, “Kazanan projeyi, ortak akıl ve esnaf katılımıyla geliştirerek, çağdaş ve çevreci bir tasarım anlayışıyla hayata geçiriyoruz. Arıklar, havuzlar ve sokak tasarımı ile Merkezefendimize yepyeni bir cazibe alanı kazandıracağız” dedi.