Doğan: Merkezefendi El Ele kampanyasıyla hayırseverlerimiz ile afetzedelerimiz arasında köprü oluyoruz – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Doğan: Merkezefendi El Ele kampanyasıyla hayırseverlerimiz...

Doğan: Merkezefendi El Ele kampanyasıyla hayırseverlerimiz ile afetzedelerimiz arasında köprü oluyoruz

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 26 Mart 2023 Pazar - 15:09Güncelleme: 26 Mart 2023 Pazar - 15:09
Doğan: Merkezefendi El Ele kampanyasıyla hayırseverlerimiz ile afetzedelerimiz arasında köprü oluyoruz

‘Merkezefendi El Ele’ kampanyası dahilinde hazırlanan iftarlıklar depremzedelerin adreslerine teslim edilmeye başlanırken, Başkan Şeniz Doğan, “Bu dönemde hayırseverlerimiz ile afetzedelerimiz ve esnafımızın arasında köprü oluyoruz” dedi.

Her ramazan ayında uygulanan ‘Merkezefendi El Ele’ iyilik hareketi kaldığı yerden devam ediyor. Sistemin açılmasıyla birlikte hayırseverlerin 80 TL ve katlarında yaptığı destek ile afet bölgelerinden ilçeye gelen depremzedelere iftar yemekleri ulaştırılmaya başlandı.

Güzel zamanların dayanışma ve yardımlaşma ile geleceğini ifade eden Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, hem iyi günde hem de kötü günde yardımlaşan ve birlik olan bir Merkezefendi için göreve geldikleri günden bu yana çalıştıklarını söyledi.

Sosyal belediyeciliğin herkes için önemli olduğu düşüncesi ile birçok projeyi hayata geçirdiklerini dile getiren Doğan, “Hizmetlerimizin en önemlilerinden biri de ‘Merkezefendi El Ele’ iyilik hareketimiz. Bu hareketimiz ile en başta yüreklere dokunuyor, sonra ekonomik anlamda ihtiyaç sahiplerimize destek oluyoruz. Maneviyatın önemli olduğu bu dönemde hayırseverlerimiz ile afetzedelerimiz ve esnafımızın arasında köprü olmaya devam ediyoruz. Tüm hayırsevelerimizi iyilik hareketimize destek olmaya davet ediyorum” diye konuştu.