Doğan, LGS birincilerini kutladı – D20Haber
23.04.2024, Salı
18 °C / 34 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Doğan, LGS birincilerini kutladı

Doğan, LGS birincilerini kutladı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 7 Temmuz 2022 Perşembe - 14:53Güncelleme: 7 Temmuz 2022 Perşembe - 14:55
Doğan, LGS birincilerini kutladı

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) Sınavında birinci olan öğrenciler, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’ı ziyaret etti.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, LGS’de 500 tam puanla Türkiye birincileri arasında yer alan Şemikler Ortaokulu öğrencisi Elif Nehir Şapçı, Havva-Süleyman Yağlıca Ortaokulu öğrencisi Mustafa Efe Şakacı ve TED Denizli Koleji Öğrencisi Ege Akgün'ü temsilen Müdür Başyardımcısı Halis Can’ı konuk etti.

Öğrencileri başarılarından dolayı kutlayan Doğan, gençlerin gelecekte de Merkezefendi’yi gururlandıracaklarına ve ilçenin adını her yerde duyuracaklarına inandığını söyledi. Eğitim ve gelecek üzerine öğrencilerle sohbet eden Doğan, eğitime desteğin en iyi yatırım olduğunu belirtti. Doğan, sözlerine şunları ilave etti:

“Eğitimin kalbinin attığı Merkezefendimiz'de üç öğrencimiz LGS’de tüm soruları doğru yanıtlayıp Türkiye birincisi olarak bizleri gururlandırdı. Başta öğrencilerimizi ve bu başarı için emek veren öğretmenlerimizi, velilerimizi kutluyor, sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da, öğrencilerimizin eğitim hayatlarında her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz. En değerli yatırım, eğitime yapılan yatırımdır.”