Soysal ve Baykal, Girişimci Kadınlar ve El Emeği Festivali’nde söyleşi düzenleyecek – D20Haber
23.04.2024, Salı
15 °C / 33 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Soysal ve Baykal, Girişimci Kadınlar ve...

Soysal ve Baykal, Girişimci Kadınlar ve El Emeği Festivali’nde söyleşi düzenleyecek

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 12 Aralık 2022 Pazartesi - 15:30Güncelleme: 12 Aralık 2022 Pazartesi - 15:30
Soysal ve Baykal, Girişimci Kadınlar ve El  Emeği Festivali’nde söyleşi düzenleyecek

Merkezefendi Belediyesince, 16-18 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek Girişimci Kadınlar ve El Emeği Festivali’ne katılacak ünlü yazar Sahrap Soysal ile oyuncu ve televizyon programcısı Derya Baykal, söyleşi düzenleyecek.

Bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilecek Girişimci Kadınlar ve El Emeği Festivali 16 Aralık Cuma günü başlıyor. Merkezefendi Kültür Merkezi’nde yapılacak festivalin ilk gününde, saat 14.00’te Tabip Odasınca konferans düzenlenecek. Konferansın ardından saat 16.30’da ünlü yazar Sahrap Soysal sevenleriyle bir araya gelecek.

Festivalin ikinci gününde saat 14.00’te ünlü oyuncu ve televizyon programcısı Derya Baykal söyleşi düzenleyecek. Saat 16.00’da ise workshop ve çeşitli etkinliklerin gerçekleştirileceği kaydedildi. Şefliğini Zuhal Feray Şenkibar’ın yapacağı Merkezefendi Belediyesi Türk Halk Müziği Gençlik Korosunun da saat 20.00’deki konserde sahne alacağı ifade edildi.

Festivalin son gününde saat 13.00’de Tabipler Odası konferans düzenleyeceği, saat 20.00’de ise Merkezefendi Belediye Orkestrası sahne alacağı belirtildi. Festival boyunca 250’yi aşkın stantta kadın girişimcilerin ürünleri sergileneceği, atölyeler ve sürpriz etkinliklerin yapılacağı bildirildi.

DOĞAN’DAN DAVET

Üreten kadınların her zaman yanlarında olduğunu belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Geleneksel hale getirdiğimiz ve bu yıl üçüncüsünü düzenleyeceğimiz ‘Girişimci Kadınlar ve El Emeği Festivalimiz’ başlıyor. Üreten kadınlarımızın el emeği ürünlerinin sergilendiği festivalimizde ünlü isimleri de konuk edecek, söyleşiler, konserler, konferanslar ve çeşitli etkinlikler gerçekleştireceğiz. Her seferinde büyük mutluluk ve heyecan duyduğumuz festivalimiz, 16-17-18 Aralık tarihlerinde sizlerle olacak. Tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz” ifadelerini kullandı.