Pet Kafe’de minikler için Dünya Hayvanları Koruma Günü etkinliği – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Pet Kafe’de minikler için Dünya Hayvanları...

Pet Kafe’de minikler için Dünya Hayvanları Koruma Günü etkinliği

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 4 Ekim 2022 Salı - 16:27Güncelleme: 4 Ekim 2022 Salı - 16:27
Pet Kafe’de minikler için Dünya Hayvanları Koruma Günü etkinliği

Merkezefendi Belediyesi tarafından, ‘4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’ dolayısıyla Pet Kafe ve Mama Üretim Tesisi’nde etkinlik düzenlendi.

Merkezefendi Belediyesince, Sümer Mahallesi’nde hizmete alınan Pet Kafe’de ‘4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’ne özel düzenlenen etkinliğe, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ve hayvansever minik öğrenciler katıldı.

Etkinlikte minikler, Doğan ile beraber Pet Kafe ve Mama Üretim Tesisi’ni inceleyerek sokak hayvanlarına verilen hizmetler hakkında bilgilendirildi. Şişme oyun grupları, palyaço ve çeşitli ikramların olduğu etkinlikte çocuklar gönüllerince eğlendi.

“MERKEZEFENDİ’DE TÜM CANLILAR BİZE EMANET”

Doğanın dengesini sağlayan canlılara büyük önem verdiklerini belirten Doğan, “İlçemizin can dostları bizlere emanet. 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde farkındalık ve duyarlılık oluşturmak adına Pet Kafe ve Mama Üretim Tesisimizde minik öğrencilerimizle bir araya geldik. Miniklerimizle beraber Mama Üretim Tesisimizi gezip onlara sokak hayvanlarımız için nasıl mama ürettiğimizi gösterdik. Can dostlarımızın yaşamını kolaylaştırmak için çalışıyoruz. Can dostlarımız için emek veren herkese ve çalışanlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.