Öğretmenlerinin memleketinde tiyatro oyunu sahneleyecekler – D20Haber
27.05.2024, Pazartesi
14 °C / 26 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Öğretmenlerinin memleketinde tiyatro oyunu sahneleyecekler

Öğretmenlerinin memleketinde tiyatro oyunu sahneleyecekler

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 16 Kasım 2019 Cumartesi - 11:17Güncelleme: 16 Kasım 2019 Cumartesi - 11:17
Öğretmenlerinin memleketinde tiyatro oyunu sahneleyecekler

Şırnaklı öğrenciler, öğretmenleri Ramazan Teker ile birlikte Denizli’ye gelip, “Gül ve Dikenleri” isimli oyunu sahneleyecek.

Merkezefendi Belediyesi, Denizlili öğretmen Ramazan Teker’in görev yaptığı Şırnak’ın Uludere ilçesine bağlı Ortasu Köyü Ortaokulu öğrencilerinin oluşturduğu tiyatro ekibini ağırlayacak. Teker’in kurduğu tiyatro grubu,  “Gül ve Dikenleri” isimli tiyatro oyunu 18 Kasım Pazartesi günü saat 20.00’de Merkezefendi Kültür Merkezi’nde sahneleyecek. Oyunda, bir kız öğrencinin, aile ve çevre baskısına rağmen avukat olma hikayesini anlatıyor. Üç perdelik oyun, 60 dakika sürecek.

Haberin DevamıReklam




Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, tüm tiyatroseverleri bu oyunu izlemeye davet etti. Doğan, “Hemşerimiz Ramazan Teker’in Şırnak’ta görev yaptığı yerde kurmuş olduğu pırıl pırıl çocuklardan oluşan tiyatro ekibini ağırlayacak olmaktan dolayı çok mutluyuz. Onlar hayallerinin peşinden koşuyorlar. Bizler de bu yolda elimizden geleni yapıyoruz. Türkiye’nin bir ucundan bir ucuna sanat için gelmek, herkesin yapacağı bir şey değil. Bu çocuklarımızın ve buna vesile olan öğretmenlerimizin emeğine saygı duyuyoruz” dedi.