Nergis Toplantı ve Düğün Salonu şehit ve gazi yakınlarına 1 TL’ye kiralanıyor – D20Haber
18.04.2024, Perşembe
15 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Nergis Toplantı ve Düğün Salonu şehit...

Nergis Toplantı ve Düğün Salonu şehit ve gazi yakınlarına 1 TL’ye kiralanıyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 13 Nisan 2023 Perşembe - 14:54Güncelleme: 13 Nisan 2023 Perşembe - 16:21
Nergis Toplantı ve Düğün Salonu şehit ve gazi yakınlarına 1 TL’ye kiralanıyor

Merkezefendi Belediyesince, Nergis Toplantı ve Düğün Salonu’nun uygun fiyatlarla hizmet vermeye devam ettiği, yüzde 40 ve üzeri engelli ile şehit ve gazi yakınlarına ise ikramsız 1 liradan kiralandığı belirtildi.

Merkezefendi Belediyesi, ilçeye kazandırılan Nergis Toplantı ve Düğün Salonu aracılığıyla çiftlere ve ailelere destek olmaya devam ediyor.

Sümer Mahallesi’ndeki Nergis Toplantı ve Düğün Salonu’nda kira ücretinin ; ikramsız 3 bin 240 TL, ikramlı 8 bin 100 TL olduğu belirtilirken, ikramlı fiyatlandırmanın içerisinde kurabiye, yaş pasta, içecek ve müzisyen bulunduğu ifade edildi. Yüzde 40 ve üzeri engelli, şehit ve gazi yakınları için ikramsız 1 TL olarak kiralandığı anımsatıldı.

İlçeye ve vatandaşlara en iyi şekilde hizmet etmek için çalıştıklarını belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, konuşmasında şunları söyledi:

“Nergis Toplantı ve Düğün Salonumuz ile çiftlerimizin en mutlu, en anlamlı günlerinde yanında oluyoruz. Modern ve çok amaçlı Nergis Toplantı ve Düğün Salonumuzda en uygun fiyatlarla hem çiftlerimizin hem de ailelerimizin maddi olarak yükünü hafifletiyor, ekonomik krizin hissedildiği bu dönemde onlara destek oluyoruz. Her zaman söylediğimiz gibi insan odaklı ve insana dokunan projeleri ilçemize kazandırmak ve hemşehrilerimize en iyi şekilde hizmet etmek için çalışıyoruz.”