Merkezendi’nin muhtarları kaymakam ve başkanla buluştu – D20Haber
13.05.2024, Pazartesi
11 °C / 26 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Merkezendi’nin muhtarları kaymakam ve başkanla buluştu

Merkezendi’nin muhtarları kaymakam ve başkanla buluştu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 30 Nisan 2019 Salı - 10:57Güncelleme: 30 Nisan 2019 Salı - 10:57
Merkezendi’nin muhtarları kaymakam ve başkanla buluştu

Merkezefendi’nin 31 Mart’ta seçilen mahalle muhtarları, Kaymakam adem Uslu ve Belediye Başkanı Şeniz Doğan ile bir araya geldi.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’ın davetiyle düzenlenen tanışma toplantısına Kaymakam Adem Uslu, Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcıları Necdet Yılmaz, Fatma Atıcı Bakcan ve Fatih Coşkun ile muhtarlar katıldı.

Yeni dönem ile ilgili düşüncelerini belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, muhtarların yerel yönetimlerde demokrasinin ilk ayağını oluşturduğunu, sıkıntıların ilk iletildiği yerin muhtarlıklar olduğunu, mahallelerin sıkıntılarını hep birlikte gidereceklerini söyledi.

“MERKEZEFENDİ ’DE BEN YAPTIM OLDU ANLAYIŞI OLMAYACAK”

Haberin DevamıReklam




İnsana yapılan yatırımın en büyük yatırım olduğunu vurgulayan Doğan, “Özellikle şunu söylemek istiyorum. Benim telefonum 7/24 her daim açık. Her zaman beni arayabilirsiniz. Sizler de biliyorsunuz ki bizler bu dönemde ulaşılabilir bir başkan, kapıları açık bir başkan şiarıyla yola çıktık. Önce insan şiarıyla yola çıktık. Bizim için insana yapılan yatırım, en büyük yatırımdır. Yeni dönemde de Merkezefendi Belediyesi biraz daha üretime dayalı olsun istiyoruz. Sizlerin de fikirlerine açığız. Bizler en başından itibaren bu şehri ortak akılla yönetmek istediğimizi belirttik. Artık Merkezefendi ’de ben yaptım anlayışı olmayacak” dedi.

“KAYMAKAMLIĞIMIZA DÜŞEN GÖREVLERİ YAPMAK İÇİN HAZIRIZ”

Merkezefendi Kaymakamı Adem Uslu ise, Doğan ve muhtarlara görevlerinde başarı dileyerek, “Muhtarlarımız iki yönlü görev ifa eden kamu görevlileridir. Mahallelerinde devletin temsilcisi, kamu kurumlarında mahallelerinin temsilcisi olarak görev ifa ediyorlar. Merkezi idarenin sunmakla yükümlü olduğu Merkezefendi sınırları içinde Kaymakamlığımıza düşen görevleri yapmak için hazırız. Yeni ve yeniden seçilen muhtarlarımıza görevlerinin hayırlı olmasını diliyorum. Hayırlı hizmetler” diye konuştu.