Merkezefendi’ye Yüzüncü Yıl Gençlik ve Yaşam Merkezi – D20Haber
30.04.2024, Salı
17 °C / 31 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Merkezefendi’ye Yüzüncü Yıl Gençlik ve Yaşam...

Merkezefendi’ye Yüzüncü Yıl Gençlik ve Yaşam Merkezi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 22 Ekim 2023 Pazar - 12:13Güncelleme: 22 Ekim 2023 Pazar - 12:13
Merkezefendi’ye Yüzüncü Yıl Gençlik ve Yaşam Merkezi

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Yüzüncü Yıl Gençlik ve Yaşam Merkezi’nin 23 Ekim Pazartesi günü (yarın) hizmete alınacağını bildirdi.

Merkezefendi Belediyesince, ilçedeki gençlerin sosyal, eğitim ve kültürel ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla yapımına başlanan Yüzüncü Yıl Gençlik ve Yaşam Merkezi için 23 Ekim Pazartesi günü(yarın) saat 15.00'te açılış töreni düzenleneceği belirtildi.

Gençlerin her zaman yanında olduklarını dile getiren Doğan, “Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ‘Bütün ümidim gençliktedir’ sözünden ilham alarak Mehmet Akif Ersoy Mahallemizde inşasını tamamladığımız Yüzüncü Yıl Gençlik ve Yaşam Merkezimiz hizmete hazır. Tüm hemşehrilerimi ilçemize kazandırdığımız merkezimizin açılışına bekliyorum" diye konuştu.

PROJE DETAYLARI

1200 metrekarelik alana sahip, üç kattan oluşan ‘Yüzüncü Yıl Gençlik ve Yaşam Merkezi’nde modern eğitim sınıfları, kişisel gelişim ve hobi atölyeleri, sosyal alanı, kütüphanesi, kafeteryası, fuaye alanı, 100 kişilik seminer salonu, bireysel ve grup çalışma odalarının bulunduğu ifade edildi. Merkezde ayrıca kültür, sanat ve spor etkinliklerinin de rahatlıkla yapılabileceği aktarıldı.