Merkezefendi’ye Glutensiz Market açılacak – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
14 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Merkezefendi’ye Glutensiz Market açılacak

Merkezefendi’ye Glutensiz Market açılacak

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 8 Mart 2024 Cuma - 14:17Güncelleme: 8 Mart 2024 Cuma - 14:17
Merkezefendi’ye Glutensiz Market açılacak

Merkezefendi Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Şeniz Doğan, çölyak hastaları ile gluten alerjisi olan bireylerin ve gluten içeren gıdalardan kaçınanların ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla ilçede Glutensiz Market’in hizmete sunulacağını açıkladı.

Farklı projeler ile farklı kesimlerin ihtiyaçlarını karşılamak ve hizmet üretmek için çalıştıklarını bildiren Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, yeni dönemde de yeni projeleri hayata geçirip bu konudaki çalışmaların kesintisiz süreceğini belirtti.

Doğan, yeni dönem için açıkladığı 60+1 projelerinin içinde GlutenSiz Market’in de yer aldığına dikkati çeken Doğan, marketin ilçede sağlıklı yaşam ve özel beslenme gereksinimleri konusunda önemli bir merkez olacağını, özellikle çölyak hastası kişilerin güvenle alışveriş yapabilmesini ve özel beslenme ihtiyaçlarına uygun ürünlere kolayca ulaşabilmelerini sağlamayı amaçladıklarını söyledi.

Şeniz Doğan, bu projeyle hem Merkezefendi’de hem de Denizli’deki çölyak hastalarının, gluten alerjisi olan ve gluten içeren gıdalardan kaçınan bireylerin yaşam kalitesini artırmayı hedeflediklerini kaydederek, “Çölyak hastalarına özel satış yerimizde, glutensiz ürünleri geniş bir yelpazede sunarak özel beslenme ihtiyaçlarına uygun bir alışveriş deneyimi sağlıyoruz. Bu mağazadaki ürünler, ilgili dernekler ve kadınlarımız tarafından güvenli üretim ve hijyen standartlarına uygun hazırlanacak. Çölyak hastalarına özel bilgilendirici etiketler ve ürün açıklamaları ile alışveriş yapmayı kolaylaştıracağız” dedi.