Merkezefendi’nin yardım eli Nurhak’a uzandı – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Merkezefendi’nin yardım eli Nurhak’a uzandı

Merkezefendi’nin yardım eli Nurhak’a uzandı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 14 Nisan 2023 Cuma - 16:40Güncelleme: 14 Nisan 2023 Cuma - 16:40
Merkezefendi’nin yardım eli Nurhak’a uzandı

Merkezefendi Belediyesi deprem bölgesi Kahramanmaraş’ta konteyner yaşam alanı kurarak, afetzedelerin temel ihtiyaçlarını karşılıyor.

Hem deprem bölgesindeki hem de Denizli’deki afetzedeleri yalnız bırakmayan Merkezefendi Belediyesi, yardım ve ihtiyaçların karşılanmasına yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Depremden etkilenen tüm şehirlere destekte bulunan Merkezefendi Belediyesi, afetzedelerin barınma ihtiyacının karşılanması için Kahramanmaraş’ın Nurhak ilçesinin Biçin Mahallesi’ne 20 konteyner ev yerleştirdi.

Merkezefendi Belediyesi ayrıca Nurhaklı depremzedeler için ramazan ayının ilk gününden itibaren bölgeye günlük 2 bin ekmek ulaştırmaya devam ediyor.

DOĞAN: KONTEYNER İHTİYACINI GİDERDİK

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, yardımlarla ilgili açıklamasında, zor günlerin el ele verilerek, birlik ve beraberlik içinde atlatılacağını belirtti. Doğan, “Depremden zarar gören tüm hemşehrilerimize bir yaşam alanı sunmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Merkezefendi Belediyesi olarak, vatandaşlarımızın barınma probleminin çözümü için Kahramanmaraş’ın Biçin Mahallesi’nde konteyner ihtiyacını giderdik. Bunun yanı sıra ramazan ayının başlamasıyla birlikte Nurhak İlçesi’nde günlük 2 bin adet ekmeği depremzedelerimize ulaştırarak, sofralarına katkıda bulunuyoruz. Nurhak Belediye Başkanımız İlhami Bozan ile birlikte, dayanışma içerisinde depremzedelerimizin yaralarını sarmak için mücadele ediyoruz” dedi.