Merkezefendi’nin Geri Dönüşüm Parkı ziyaretçilerini bekliyor – D20Haber
28.04.2024, Pazar
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Merkezefendi’nin Geri Dönüşüm Parkı ziyaretçilerini bekliyor

Merkezefendi’nin Geri Dönüşüm Parkı ziyaretçilerini bekliyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 2 Şubat 2024 Cuma - 11:23Güncelleme: 2 Şubat 2024 Cuma - 11:23
Merkezefendi’nin Geri Dönüşüm Parkı ziyaretçilerini bekliyor

Merkezefendi Belediyesinin, atıkların değerlendirilmesiyle ilçeye kazandırdığı tematik parklardan Geri Dönüşüm Parkı ziyaretçilerini bekliyor.

Merkezefendi Belediyesi vatandaşların oturup dinlenebileceği, çocuklarıyla birlikte keyifli anlar geçirebileceği parkları ilçeye kazandırmayı sürdürüyor. Tematik parklar ile de farklılık oluşturuluyor.

 

Çocukların rahat, temiz ve güvenli parklarda koşup oynayabilmesi için Servergazi Mahallesi’ne kazandırılan, tamamı metal, plastik, cam gibi atık malzemelerin yeniden değerlendirilmesiyle oluşturulan Geri Dönüşüm Parkı ziyaretçilerini bekliyor.

Bisikletlere, otomobillere ve oyun araçlarına yer verilen tematik park, farklı görünümüyle dikkatleri çekiyor.

“PARKLARIMIZI ÇOCUKLARIMIZA EMANET ETTİK”

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, konuyla ilgili açıklamasında “İlçemize birbirinden güzel birçok park kazandırdık. Çocuklarımızın rahat, temiz, güvenli ve yeşillikler içinde rahatça oyun oynayabilmeleri için yaptık. Çocuklar Geri Dönüşüm Parkı’nda, atıkların dönüşümüyle yapılan bambaşka bir dünyayı keşfediyor. Parklarımızı çocuklarımıza emanet ettik. Gönüllerince eğlensinler ve oynasınlar. Hepinizi, çocuklarımızın eğlenceli vakit geçirebileceği Geri Dönüşüm Parkımıza bekliyoruz” dedi.