Merkezefendili üreticiler ürünlerini Merkez Çarşı’da satıyor – D20Haber
02.05.2024, Perşembe
15 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Merkezefendili üreticiler ürünlerini Merkez Çarşı’da satıyor

Merkezefendili üreticiler ürünlerini Merkez Çarşı’da satıyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 14 Haziran 2023 Çarşamba - 17:17Güncelleme: 14 Haziran 2023 Çarşamba - 17:18
Merkezefendili üreticiler ürünlerini Merkez Çarşı’da satıyor

Merkezefendi Belediyesinin, yerel ekonomiyi canlandırmak amacıyla Good4Trust iş birliğinde hayata geçirdiği “Merkez Çarşısı” projesiyle yerel üreticilerin dijital platform üzerinden satış yapmalarına olanak sağlıyor.

Girişimci kadınlara ve esnafa destek sağlayan Merkezefendi Belediyesi, girişimci kadınların çalışma hayatına katılmasını sağlamak üzere Good4Trust ile iş birliği yaparak, Merkez Çarşısı projesini hayata geçirdi.

Başvuruların devam ettiği Merkez Çarşısı’nda satışlar aktif olarak gerçekleştiriliyor. Üreticilere, e-Ticaret sitesi üzerinden nasıl satış yapabilecekleri, ürün pazarlama, sosyal medyanın etkin kullanılması, tasarım ve fotoğraf çekimi konusunda online toplantılar ve dersler veriliyor.

“MERKEZ ÇARŞISI İLE DİJİTAL DÜNYADA YOL AÇTIK”

Girişimci kadınların hayallerini gerçekleştirdiklerini söyleyen Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, yerel ekonomiye, esnafa, kadın üreticilere ve girişimcilere her zaman destek olacaklarını belirtti.

Merkez Çarşısı ile kadınlara dijital dünyada yol açtıklarını kaydeden Doğan, “Üreticilerimiz, e-Ticaret sitemizde ürünlerini kolaylıkla satabiliyor. Birbirinden farklı birçok ürünün yer aldığı Merkez Çarşısı’ndaki üreticilerimize her türlü desteği sağlamaya devam ediyoruz. Bu projemizi hayata geçirdiğimiz için son derece memnunuz. Cesaretini göstererek üye olan kadınlarımıza teşekkür ediyor, bol kazançlar diliyorum” dedi.