Merkezefendili genç sporcu milli takımda – D20Haber
28.04.2024, Pazar
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Merkezefendili genç sporcu milli takımda

Merkezefendili genç sporcu milli takımda

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 26 Şubat 2024 Pazartesi - 19:49Güncelleme: 26 Şubat 2024 Pazartesi - 19:49
Merkezefendili genç sporcu milli takımda

Merkezefendi Belediyesi Güreş Takımı’nda yetişen Serhat Abay, U17 Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası'nda elde ettiği ikinciliğin ardından milli takıma çağrıldı.

Merkezefendi Belediyesi Güreş Takımı’nda yetişen Serhat Abay, başarılarıyla dikkati çekiyor. Katıldığı turnuvalarda başarılı derece elde eden Serhat Abay, U17 Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası'nda ikinci oldu. Bu sonuçla da milli takım kampına davet edildi.

Abay’ı kutlayan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, her zaman sporun ve sporcunun yanında olduklarını, her branşta geleceğin yıldızlarınızı yetiştireceklerini söyledi. Doğan, “Göreve geldiğimizde kurduğumuz Merkezefendi Belediyesi Güreş Takımımızda yetiştirdiğimiz sporcumuz Serhat Abay, U17 Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası'nda elde ettiği ikincilik başarısıyla Milli Takım Kampı’na katılmaya hak kazanmıştır. Sevgili Serhat’ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Bu önemli başarıya ulaşmasında emeği geçen değerli antrenörlerimize de teşekkürlerimi sunuyorum. Antrenmanlarını ilçemize kazandırdığımız Denizli’nin en büyük Güreş Eğitim Merkezi’nde sürdüren tüm sporcularımıza başarılar diliyorum” dedi.