Merkezefendi’den çocuklara boyama seti hediyesi – D20Haber
19.04.2024, Cuma
11 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Merkezefendi’den çocuklara boyama seti hediyesi

Merkezefendi’den çocuklara boyama seti hediyesi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 23 Mart 2021 Salı - 14:44Güncelleme: 23 Mart 2021 Salı - 15:17
Merkezefendi’den çocuklara boyama seti hediyesi

Merkezefendi Belediyesi, ilçede yaşayan 5 ile 10 yaş arasındaki çocuklara ahşap kütük boyama seti hediye edileceğini duyurdu.

Merkezefendi Belediyesi tarafından, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel düzenlenecek etkinlik öncesi,  ilçede ikamet eden 5 ile 10 yaş arasındaki çocuklara ahşap kütük boyama seti hediye edilecek. Boyama setinin  5 Nisan Pazartesi gününe kadar başvuru yapan tüm çocuklara verileceği bildirildi.

Başvurular https://merkezefendi.bel.tr/23-nisan-boyama-seti adresi üzerinden yapılacağı belirtilirken, ahşap kütük boyama setlerinin dağıtımı tamamlandıktan sonra ‘Zoom’ uygulaması üzerinden yapılacak boyama etkinliği için tarih ve saat bilgisi, katılımcılara SMS yoluyla iletileceği ifade edildi.

“ÇOCUKLAR GELECEĞİN TEMİNATI”

Çocukların geleceğin teminatı olduğunu ve onlara güvendiklerini belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk çocuklara, ‘Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, değerli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz’ derken, çocuklara olan güveninin ne kadar büyük olduğunu görebiliyoruz. Merkezefendi Belediyesi olarak biz de geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza güveniyor, onlar için çalışıyoruz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında bir boyama etkinliği düzenliyoruz. Başvuru yapan tüm Merkezefendili çocuklarımıza ahşap kütük boyama seti hediye edeceğiz” dedi.