Merkezefendi’deki turnuvalarda dereceye girenlere ödül – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Merkezefendi’deki turnuvalarda dereceye girenlere ödül

Merkezefendi’deki turnuvalarda dereceye girenlere ödül

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 1 Eylül 2022 Perşembe - 16:45Güncelleme: 1 Eylül 2022 Perşembe - 17:40
Merkezefendi’deki turnuvalarda dereceye girenlere ödül

Merkezefendi Belediyesinin 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla düzenlediği satranç, futbol ve tenis turnuvasında dereceye giren sporculara ödülleri verildi.

Merkezefendi Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yıldönümü dolayısıyla futbol, satranç ve tenis turnası düzenlendi. Sporculara Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan tarafından kupa, madalya ve bisiklet hediye edildi. Merkezefendi’yi sporun merkezi haline getireceğini belirten Doğan, spor dostu bir belediye olduklarını söyledi.

Spora ve sporcuya desteklerinin her zaman süreceğini kaydeden Doğan, “Etkinliklerimize katılan tüm sporcularımıza madalyalarını taktim ettik. Tüm sporcularımıza kupa ve bisiklet hediye ederek onları sevindirdik. Gençlerimizi spora teşvik etmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Yüzlerce sporcunun katıldığı turnuvalarımızda mücadele eden herkesi tebrik ediyorum” dedi.

FUTBOL TURNUVASINDA DOSTLUK KAZANDI

Altı belediyenin bünyesinde açılan Yaz Spor Okulları’nda eğitim gören öğrenciler arasında düzenlenen futbol turnuvasına Merkezefendi, Honaz, Bozkurt, Serinhisar, Babadağ ve Dazkırı belediyelerinden sporcular katıldı. Belediyeler arasında gerçekleştirilen zafer turnuvasında dostluk kazandı.

SATRANÇ TURNUVASINDA SPORCULARA BİSİKLET HEDİYE EDİLDİ

Bir alışveriş merkezinde yapılan satranç turnuvasında 8 yaş ve altı, 12 yaş ve altı ve açık kategori olmak üzere üç kategoriden gençler turnuvada hünerlerini gösterdi. Genç sporculara tişört, madalya ve bisiklet hediye edildi.

TENİS TURNUVASI’NDA MADALYALAR SAHİPLERİNE KAVUŞTU

Merkezefendi Yaz Spor Okulu Kursiyerleri arasında beş gün süren tenis turnuvasında Yaz Spor Okulu öğrencileri arasında kurulan takımlar karşı karşıya geldi. Turnuva sonunda katılım sağlayan yüzlerce sporcuya madalya verildi.