Merkezefendi’de Yaz Spor Okulları Şenliği – D20Haber
19.04.2024, Cuma
11 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Merkezefendi’de Yaz Spor Okulları Şenliği

Merkezefendi’de Yaz Spor Okulları Şenliği

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 11 Ağustos 2022 Perşembe - 14:40Güncelleme: 11 Ağustos 2022 Perşembe - 17:11
Merkezefendi’de Yaz Spor Okulları Şenliği

Merkezefendi Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez Yaz Spor Okulları Şenliği düzenlendi.

Alpaslan Spor Tesisi’nde etkinliğe Şenliğe, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Denizli Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Ömer İlman, meclis üyeleri, muhtarlar, öğrenciler ve veliler katıldı.
Ozan Ozanca konseri ile başlayan şenlikte Futbol Freestyle Türkiye Şampiyonları Ufuk Güven ve Erkan Yetim, Basketbol Freestyle Türkiye Şampiyonları Ümit Uçur ve İzzettin Esmer, Guinnes Rekorları bulunan Emre Saraç ve Hüseyin Yalçın ile Break Dance Türkiye ve Avrupa Şampiyonu Hasan Özdemir ve ekibi gösteri düzenledi.

“ÇOCUKLARIMIZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Öğrencilerle birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu söyleyen Doğan, “Görevi devraldığımız tarihten itibaren çocuklarımız ve gençlerimiz için çalışıyoruz. Bu mahallemizde gençlerimiz için bir sosyal tesisimiz yoktu. Sizden gelen taleplerle bu alanı futbol, basketbol ve voleybol alanı olan spor tesisi yaptık” dedi.

“BU ZOR GÜNLER GEÇECEK”

Çocukların hem mental hem fiziki gelişiminin sağlıklı olması için sporun önemli olduğunu belirten Doğan, “Sosyal etkinlikleri bol olan bir belediyeyiz. Sıkıntılı günlerde, sevdikleriniz ve ailelerinizle birlikte güzel vakit geçirmenizi istiyoruz. Bu zor günler geçecek, güzel günlere az kaldı. Spora ve sporcuya desteğimiz tüm hızıyla devam edecek. Etkinliğe katılım sağladığınız için siz değerli Merkezefendili hemşehrilerime teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“ÇOCUKLARIMIZIN ÖNÜNÜ AÇACAĞIZ”

Alpaslan Spor Tesisi için Doğan’a teşekkür eden İlman, “Tesisin bulunmadığı bir ortamda sporun gelişmesinin hiç bir şekilde mümkün olmadığını biliyoruz. Gençlerimizin sosyalleşmesi ve her türlü zararlı alışkanlıklardan korunması için önce onları sporla tanıştırmamız gerekir. Sanayide ve üretimde marka kent olan Denizli’nin sporda da marka kent olması en iyi hedefimiz. Gençlerimizin ve çocuklarımızın önünü açacağız” ifadelerini kullandı.