Merkezefendi’de Yaratıcı Drama Kursu’nda 80 öğrenci eğitim görüyor – D20Haber
28.04.2024, Pazar
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Merkezefendi’de Yaratıcı Drama Kursu’nda 80 öğrenci...

Merkezefendi’de Yaratıcı Drama Kursu’nda 80 öğrenci eğitim görüyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 3 Ağustos 2023 Perşembe - 16:08Güncelleme: 3 Ağustos 2023 Perşembe - 16:08
Merkezefendi’de Yaratıcı Drama Kursu’nda 80 öğrenci eğitim görüyor

Merkezefendi Belediyesinin düzenlediği “Yaratıcı Drama Kursu”nda, farkı yaş gruplarından 80 öğrenci eğitim görüyor.

Çocukların kişisel gelişimlerine, özgüvenlerine ve yaratıcılıklarına katkıda bulunmak amacıyla Merkezefendi Belediyesince Yaratıcı Drama Kursu düzenlendi. Uzman eğitmenler tarafından kursa katılan 80 öğrenciye temel oyunculuk becerilerinin yanı sıra doğaçlama, yaratıcılık ve konsantrasyon konularında eğitim veriliyor.

Yaratıcılığı artıran ve hayal gücünü geliştiren çocuk oyunları ile zenginleştirilen kursta öğrencilerin yaratıcı drama alanında hızlı bir gelişim göstermesi sağlanıyor. Merkezefendi Kültür Merkezi’nde 5-6 yaş, 7-9 yaş ve 10-12 yaş arasındaki öğrencilere verilen eğitimler, 5 Eylül’e kadar devam edecek.

Yaratıcı drama eğitimleri ile çocukların öğrenme sürecini eğlenceli hale getirdiklerini belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Minik öğrencilerimiz için açmış olduğumuz yaratıcı drama kursumuzda onlarca çocuğumuz eğitim görüyor. Kursa katılan çocuklarımıza ses nefes egzersizleri, rol çalışmaları, oyunculuk ve birçok konuda eğitimler veriliyor. Yaptığımız etkinlik ve çalışmalar ile ilçemizdeki kültür ve sanat sevgisini git gide büyütüyoruz” dedi.