Merkezefendi’de Tanju Güneş ve Bir Kişi Arkeolog konseri – D20Haber
19.04.2024, Cuma
13 °C / 18 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Merkezefendi’de Tanju Güneş ve Bir Kişi...

Merkezefendi’de Tanju Güneş ve Bir Kişi Arkeolog konseri

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 29 Ağustos 2022 Pazartesi - 13:55Güncelleme: 29 Ağustos 2022 Pazartesi - 17:03
Merkezefendi’de Tanju Güneş ve Bir Kişi Arkeolog konseri

Merkezefendi Belediyesince düzenlenen gençlik festivalinin ikinci gününde Bir Kişi Arkeolog Grubu ve Tanju Güneş, konser verdi.

Merkezefendi Belediyesinin kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında düzenlediği gençlik festivalinin ikinci gününde, Bir Kişi Arkeolog grubu ve sanatçı Tanju Güneş Denizlililerle buluştu. Birbirinden güzel eserlerin seslendirildiği konserleri izlemeye gelen seyirciler, şarkılara eşlik ederek festival coşkusunu doyasıya yaşadı.

“FESTİVALİMİZ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR”

Gençlik Festivali’nin ikinci gününün eğlenceli bir şekilde devam ettiğini belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Dört gün boyunca siz değerli halkımızla birlikte yan yana eğlenerek geçireceğimiz festivalimizin ikinci gününü tamamladık. Hep bir ağızdan sanatçıların seslendirdiği şarkıları söylemenin mutluluğunu sizlerle beraber yaşıyoruz. 30 Ağustos’ta saat 20.00’de başlayacak olan fener alayımız ve sonrasında Teoman konseri ile sizlerle beraber olacağız. Sahne alan tüm gruplarımıza ve bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum“ ifadelerini kullandı.

Merkezefendi Gençlik Festivali’nin üçüncü gününde (bugün) Homeless ve Can Gox konser verecek.