Merkezefendi’de sünnet olan 200 çocuk için eğlence – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Merkezefendi’de sünnet olan 200 çocuk için...

Merkezefendi’de sünnet olan 200 çocuk için eğlence

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 12 Ağustos 2022 Cuma - 14:24Güncelleme: 12 Ağustos 2022 Cuma - 14:24
Merkezefendi’de sünnet olan 200 çocuk için eğlence

Merkezefendi Belediyesince sünnet ettirilen 200 çocuk için eğlence düzenlendi.

Bereketler Toplantı ve Sergi Salonu’nda gerçekleştirilen ‘Toplu Sünnet Şöleni’ne Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, aileler ve çocuklar katıldı. Palyaçolar, maskotların ve çocuklar için birçok etkinliğin de yer aldığı eğlencede minikler hem arkadaşlarıyla hem de aileleriyle güzel vakit geçirdi.

Sünnet şöleninin mutluluğunu birlikte yaşadıklarını belirten Doğan, “Şenliğe gelen çocuklarımız, beyaz pelerini ve elbiseleriyle o kadar güzel gözüküyor ki adeta hepsi birer melek. İlçemizde artık sünnet geleneğimizi, atalarımızdan gelen geleneklerimizi ve göreneklerimizi yaşatmaya çalışıyoruz. Çocuklarınızın ve torunlarınızın sevincini, mutluluğunu hep birlikte doyasıya yaşayacağız” dedi.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalıştıklarını kaydeden Doğan, “Ekonomik zorluk çeken ailelerimizin yanlarında olmaya devam ediyoruz. Çocuklarımız bu ülkenin geleceği ve bu ülkenin teminatı. Sizlerin en güzel günü olan Sünnet Şenliği’ne çalışma arkadaşlarımızla birlikte ortak olmak istedik. Siz oldukça biz varız. Merkezefendi sizlerin enerjisi ile daha da güzel olacak. Sünnet Şenliği’ne katılan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.