Merkezefendi’de sosyal tesisin yapımına başlandı – D20Haber
08.05.2024, Çarşamba
14 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Merkezefendi’de sosyal tesisin yapımına başlandı

Merkezefendi’de sosyal tesisin yapımına başlandı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 5 Eylül 2020 Cumartesi - 12:44Güncelleme: 5 Eylül 2020 Cumartesi - 12:44
Merkezefendi’de sosyal tesisin yapımına başlandı

Merkezefendi Belediyesince, Aşağışamlı Mahallesinde içinde çok amaçlı salon, muhtarlık ve çeşitli iş yerlerinin bulunduğu sosyal tesisin inşaatına başlanırken, 60 ton kaldırma kapasitesine sahip elektronik kantar hizmete alındı.

Çiftçilerin işini kolaylaştırmak amaçlayan Merkezefendi Belediyesi,  Aşağışamlı Mahallesi’ne son teknolojiye sahip, 60 ton yük kaldırma kapasiteli elektronik kantar kurdu. İnşaatı devam eden sosyal tesiste incelemelerde bulunan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Hemşerilerimizden gelen talep üzerine yapımını gerçekleştirdiğimiz 60 ton kapasiteli yük kantarımız bölgedeki üreticilerimizin ve ihtiyaç duyan tüm hemşerilerimizin hizmetinde. Hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Kurulan kantar ile Aşağışamlı, Kumkısık, Üzerlik, Çeltikçi ve Salihağa Mahallesi’ndeki çiftçiler hasadını tartabilecek.

4 AYDA TAMAMLANACAK

Merkezefendi Belediyesi tarafından Aşağışamlı Mahallesi’nde inşaatı başlanan iki katlı sosyal tesiste çok amaçlı salon, muhtarlık ve çeşitli iş yerleri bulunacağını ifade eden Doğan, “Mahallemizde yapımını gerçekleştirmekte olduğumuz sosyal tesisimizin inşaat çalışmalarını yerinde inceleyerek görevlilerden bilgi aldık. Tesisimizden hemşerilerimiz en iyi şekilde yararlanacaktır.  Tesisimizi en kısa sürede hizmete açarak hemşerilerimizin bir talebini daha yerine getirmiş olacağız” diye konuştu.