Merkezefendi’de Şeniz Doğan Dönemi – D20Haber
16.04.2024, Salı
14 °C / 31 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Merkezefendi’de Şeniz Doğan Dönemi

Merkezefendi’de Şeniz Doğan Dönemi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 5 Nisan 2019 Cuma - 11:19Güncelleme: 5 Nisan 2019 Cuma - 13:24
Merkezefendi’de Şeniz  Doğan Dönemi

Merkezefendi’de 31 Mart yerel seçimlerinde belediye başkanlığına seçilen Şeniz Doğan, mazbatasını almasının ardından bugün makamına gelerek görevine başladı. Selefi, Muhammet Subaşıoğlu ise siyasi geleneklerin aksine devir teslim törenine gelmedi.

Merkezefendi Blediyesi’nde yeni bir dönem başladı. Millet İttifakı adayı olarak seçime giren ve belediye başkanlığını kazanan CHP’li Şeniz Doğan, Merkezefendi Belediyesi’ne gelerek makamına oturdu. Merkezefendi Belediyesi’ne meclis üyeleri ve kalabalık bir partili topluğuyla gelen Doğan’ı belediye personeli çiçek ve alkışlarla karşıladı.

“KİMSE ÖTEKİLEŞTİRİLMEYECEK”

Daha sonra makamına çıkan Şeniz Doğan, yaptığı açıklamada, “Seçim bitti, mazbatalarımızı aldık. Bugün de Merkezefendi Belediyesi’ne geldik. Ben, bugüne kadar Merkezefendi’de taş üstüne taş koyan herkese teşekkür ediyorum” diyerek, şunları söyledi:

“İnşallah bundan böyle güzel projelerle Merkezefendi için birlikte çalışacağız, birlikte üreteceğiz. Artık Merkezefendi’nin zaman kaybetmeye tahammülü yok. Bir an önce ekibimizle birlikte projelerimizi hayata geçirmek için heyecanlıyız. Bizler Merkezefendi’de herkesi kucaklamak istiyoruz. Merkezefendi’ye kardeşlik, barış, huzur gelsin istiyoruz. Kimseyi ötekileştirmeden herkesi kucaklayan bir yönetim anlayışımız olacak. Her zaman söylediğim gibi Merkezefendi’yi ortak akılla yöneteceğiz. ‘Ben yaptım, oldu’ anlayışı olmayacak artık. Ortak akılla Merkezefendi’yi vizyon kent, marka yapmak adına yola çıktık. Buradan bana destek olan olmayan herkese çok teşekkür ediyorum. Bu saatten sonra bütün Merkezefendi’nin belediye başkanıyım. Her türlü dertlerinde, sorunlarında onların yanındayım. Bu kapı asla kapanmayacak, bütün hemşehrilerime açık olacak.”

“VARDIR KENDİSİNE GÖRE BİR BİLDİĞİ”

Selefi Muhammet Subaşıoğlu’nun devir teslim törenine gelmemesiyle ilgili bir soruya Doğan, “Ben kendisine teşekkür ediyorum bugüne kadar yapmış olduğu hizmetler için. Bugün gelmedi, vardır kendisine göre bir bildiği. Biz ona daha sonra zaten teşekkürümüzü ileteceğiz. Yapmış olduğu hizmetler için ben kendisine teşekkür ediyorum” yanıtını verdi.

EN DÜŞÜK ÜCRET 2 BİN 200 LİRA OLACAK          

Ücretler ile ilgili bir soruyu da yanıtlayan Doğan, “En düşük asgari ücret 2 bin 200 lira olacak. Biz bu sözü zaten daha öncesinde vermiştik. Biz her zaman emekçinin yanında olacağız. Sendikal haklara çok saygılıyız. Asla bir baskı olmayacak. İkramiyeler ödenecek. Belediye çalışanları ve belediye meclis üyelerimizle bir ekip ruhuyla çalışmayı arzu ediyoruz” diye konuştu.