Merkezefendi’de resim ve tiyatro kursları için kayıtlar başladı – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
18 °C / 34 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Merkezefendi’de resim ve tiyatro kursları için...

Merkezefendi’de resim ve tiyatro kursları için kayıtlar başladı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 21 Haziran 2022 Salı - 13:53Güncelleme: 21 Haziran 2022 Salı - 15:33
Merkezefendi’de resim ve tiyatro kursları için kayıtlar başladı

Merkezefendi Belediyesince açılacak Akademik Resim ve Tiyatro kursları için kayıtların başladığı ve 5 Temmuz tarihine kadar süreceği bildirildi.

Gençlerin ve yetişkinlerin faydalanacağı kültür ve sanat eğitimlerini sürdüren Merkezefendi Belediyesi, bu kapsamda ücretsiz olarak tiyatro ve akademik resim kursu açıyor.

Temel sanat, perspektif, imgesel, desen ve etüt çalışmasının olacağı resim kursuna, Merkezefendi sınırları içerisinde ikamet eden, 14 yaş ve üzerindeki sanatseverler başvuru yapabilecek.

Tiyatro kurslarına ise 15 yaş ve üzeri Merkezefendililerin başvuru yapabileceği kaydedildi. Kursta rol, mimik, temel oyunculuk, sahne bilgisi ve tiyatro tarihi gibi eğitimler verileceği belirtildi. Her iki kurs için de kayıtların 5 Temmuz Salı gününe kadar devam edeceği, başvuruların Merkezefendi Kültür Merkezi’nden şahsen yapılacağı aktarıldı..

“MERKEZEFENDİLİ HEMŞEHRİLERİMİZ SANATI SEVİYOR”

Merkezefendililerin sanata ve kültüre büyük bir ilgi gösterdiklerini ve bu doğrultuda çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “İlçemizde birçok branşta ve alanda kurslar açıyoruz. Mahallelerimize kazandırdığımız merkezlerimizde yoğun ilgi ile kurslarımız devam ediyor. Şimdi de ‘Akademik Resim Kursu ve Tiyatro Kursu açıyoruz. Merkezefendili hemşehrilerimiz sanatı seviyor ve ilgileri çok yüksek. Bizler de bu ilginin karşılığını vermek için çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz” diye konuştu.