Merkezefendi’de öğrenim yardımı alacaklar belirlendi – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Merkezefendi’de öğrenim yardımı alacaklar belirlendi

Merkezefendi’de öğrenim yardımı alacaklar belirlendi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 9 Kasım 2022 Çarşamba - 09:30Güncelleme: 9 Kasım 2022 Çarşamba - 09:30
Merkezefendi’de öğrenim yardımı alacaklar belirlendi

Merkezefendi Belediyesinden eğitim yardımı alacak öğrenciler yapılan değerlendirme sonucunda belirlendi.

Merkezefendi Belediyesi, ortaokul ile lise ve dengi devlet okullarında eğitim-öğretim gören öğrencilere eğitim desteği devam ediyor. 2022-2023 döneminde ihtiyaç sahibi 5. ile 12. sınıflar arasında öğrenim gören 4 bin öğrencinin yararlanacağı öğrenim yardımı sonuçları açıklandı.

Öğrenciler https://www.merkezefendi.bel.tr/ogrenimyardimi/sonuc/ adresinden sonuçları öğrenebilecek.Sonuçlara göre öğrenim yardımını almaya hak kazanan öğrencilere 8 ay boyunca 200 TL destek sağlanacak. Öğrenim destekleri, öğrencilerin hesaplarına yatırılacak.

Nüfusuna oranla öğrencilere en fazla destek sağlayan belediyelerden birisi olduklarını belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “İlçemizde yaşayan binlerce çocuklarımızın heyecanla beklediği öğrenim yardımı sonuçlarını açıklandı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da öğrencilerimize 8 ay boyunca 200 TL öğrenim desteği sağlayacağız. Aile bütçelerine katkı sağlamak amacıyla binlerce öğrencimize toplam 6 milyon 400 bin TL öğrenim desteği veriyoruz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın her zaman yanındayız. Eğitim desteğinden yararlanacak olan tüm öğrencilerimize ve ailelerine hayırlı olsun” dedi.