Offroad araçlarından kortej geçişi – D20Haber
02.05.2024, Perşembe
15 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Offroad araçlarından kortej geçişi

Offroad araçlarından kortej geçişi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 21 Temmuz 2023 Cuma - 11:11Güncelleme: 21 Temmuz 2023 Cuma - 11:12
Offroad araçlarından kortej geçişi

Hafta sonunda Denizli’de düzenlenecek PETLAS 2023 Türkiye Offroad Şampiyonası'nın ikinci etabı öncesinde kortej geçişi gerçekleştirildi.

Merkezefendi Belediyesi’nin ev sahipliği 22-23 Temmuz tarihlerinde yapılacak Petlas Türkiye OffRoad Şampiyonası 2. Ayak DENDOFF Yarışı için kortej geçişi düzenlendi.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ve Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Coşkun, renkli görüntülere sahne olan kortej geçişinin startını vererek araçları yarış alanına uğurladı.

Merkezefendi Belediyesi Ana Hizmet Binası önünden başlayan kortej geçişi, Çakmak Mahallesi’nde bulunan Merkezefendi OffRoad Pisti’nde sona erdi. Yarışmaya katılacak olan OffRoad pilotları, tur atarak vatandaşları selamladı.

“ADRENALİN DOLU BİR YARIŞ İZLEYECEĞİZ”

Tüm sporseverleri seyirci etabına davet eden Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, adrenalin dolu bir yarış izleyeceklerini dile getirdi. Doğan, “Merkezefendi’de ulusal yarışa ev sahipliği yapmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyuyoruz. Tüm ekip arkadaşlarımız hazır, pistimiz hazır, biz de hazırız. Tüm sporseverleri, heyecan ve adrenalin tutkunlarını 23 Temmuz’da yapılacak olan Petlas Türkiye Offroad Şampiyonası 2. Ayak DENDOFF Yarışı Kazım Arslan Seyirci Etabı’na davet ediyorum” diye konuştu.