Merkezefendi’de minik öğrenciler Ata’sını andı – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Merkezefendi’de minik öğrenciler Ata’sını andı

Merkezefendi’de minik öğrenciler Ata’sını andı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 10 Kasım 2021 Çarşamba - 13:05Güncelleme: 11 Kasım 2021 Perşembe - 09:31
Merkezefendi’de minik öğrenciler Ata’sını andı

Merkezefendi Belediyesi çalışanları ve Nuran Mesut Uzunoğlu Gündüz Bakımevi’nin minik öğrencileri, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 83. yıldönümünde, düzenlenen törenle andı.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 83. Yıldönümünde tüm Türkiye’de olduğu gibi Merkezefendi Belediyesi’nde de 10 Kasım Atatürk’ü Anma etkinliği gerçekleştirildi.

Merkezefendi Belediyesi Ana Hizmet Binası önünde gerçekleştirilen törende belediye personeli ve Merkezefendi Belediyesi Nuran Mesut Uzunoğlu Gündüz Bakımevi’nin minik öğrencileri saat dokuzu beş geçe sirenlerin çalmasıyla birlikte saygı duruşuna geçti.

Etkinliğin yapıldığı sokak, Atatürk ve Türk bayrakları ile donatılırken, törende  10 Kasım’a özel olarak hazırlanan resim ve fotoğraf sergisi açıldı. Öğrencilerin ‘Atam İzindeyiz’ pankartı taşıdığı gözlemlendi.

 Öte yandan Merkezefendi Belediyesi Engelsiz Yaşam Akademisi’nde de 10 Kasım töreni düzenlendi. Törende akademide eğitim gören özel çocuklar, ‘10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası’ kapsamında günün anlam ve önemini belirten şiirler okudu.