Merkezefendi’de kurban kesim yerleri hazır – D20Haber
05.05.2024, Pazar
9 °C / 24 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Merkezefendi’de kurban kesim yerleri hazır

Merkezefendi’de kurban kesim yerleri hazır

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 30 Temmuz 2020 Perşembe - 13:23Güncelleme: 30 Temmuz 2020 Perşembe - 13:23
Merkezefendi’de kurban kesim yerleri hazır

Merkezefendi Belediyesi, vatandaşların Kurban Bayramı'nı sağlıklı, rahat ve huzurlu geçirmesi için gerekli tüm önlemleri aldı. İlçedeki kurban kesim yerleri de yarına hazırlandı.

İlçede küçükbaş kurbanlıklar Yenişehir Kapalı Pazaryeri, Sevindik Kapalı Pazaryeri, Bahçelievler Kapalı Pazaryeri, Yeni Mahalle Kapalı Pazaryeri, Servergazi Kapalı Pazaryeri, TOKİ Evleri Kapalı Pazaryeri, Barbaros Kapalı Pazaryeri, Karaman (Değirmenönü) Kapalı Pazaryeri’nde kesilecek. Sağlıklı ve temiz bir ortamda kurban kesimi yapılabilmesi için de gerekli önlemler alındı.

Kurban kesim alanlarında kasap, zabıta ekipleri ve görevli personel hazır bulunacak. Görev alan ekipler, kesim alanlarındaki fiziki mesafenin korunması, hijyen kurallarına uyulması konusunda vatandaşlara yardımcı olacak. Merkezefendi Belediyesi personeli, kurban kesim sırası bekleyen vatandaşlara ikram yapacak. Kurban kesim işlemleri sona erdikten sonra Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, kesim alanlarını dezenfekte edecek. Fen İşleri Müdürlüğü, Kültür Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ile Çağrı Merkezi ekipleri Kurban Bayramı boyunca da görevlerinin başında olacak.

“24 SAAT GÖREV BAŞINDAYIZ”

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, vatandaşların hijyenik bir ortamda kesim işlemlerini gerçekleştirebilmeleri için tüm hazırlıkların tamamlandığını belirtti. Başkan Doğan, “Merkezefendi Belediyesi olarak Kurban Bayramı öncesi tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Belirlediğimiz tüm kesim noktaları, Pandemi tedbirleri kapsamında hemşerilerimiz kullanımı için hazır hale getirildi. Görevli arkadaşlarımız kesim alanlarında hemşerilerimizin işlerini kolaylaştırma noktasında hazır bulunacak. Hemşerilerimizin Kurban Bayramı’nı huzur içinde geçirmeleri için 24 saat görevimizin başında olacağız” dedi.